BAŞKAN GÜNGÖR, REGAİP KANDİLİNİ KUTLADI!

BAŞKAN GÜNGÖR, REGAİP KANDİLİNİ KUTLADI!

Başkan Güngör, “Regaip; feyziyle, bereketiyle, manevi huzuruyla yeryüzünü kuşatan mübarek üç aylara girildiğinin habercisidir” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında kandil gecelerinin çok önemli olduğunu vurguladı. Bu kutlu zaman dilimine girişin müjdecisi olan Regaip Kandili'ne kendilerini bir kez daha sağlık içinde eriştiren Allah'a hamdeden Başkan Güngör, “Allah’a şükür imkânı bulacağımız bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kandil gecelerinin insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran müstesna geceler olduğunu belirten Başkan Güngör mesajında, “Allah’a şükür imkânı bulacağımız bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum. Toplumumuzu kaynaştırdığına inandığımız maneviyat yüklü bu günlerde yardımlaşma ve dayanışma bilincinin çoğalması, birlik, beraberlik ve kardeşliğin güçlenmesi için ihtiyaç sahiplerine uzanan el olmalıyız. Üç aylar, birbiri ardına açılan rahmet ve mağfiret kapıları olan Recep, Şaban ve Ramazan ayını içinde barındıran, Regaip Kandiliyle başlayan, Miraç ve Berat ile devam eden, bin aydan daha hayırlı Kadir gecesiyle zirveye ulaşan, Ramazan Bayramı’yla da maddî ve manevî alanda bayrama dönüşen manevi yükseliş, bağışlanma ve fırsat aylarıdır. Bu gecede semaya açılan ellerin geri çevrilmeyeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Bu kutsal gecede ülkemizin tüm uyarılarına rağmen İsveç'te kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'e karşı yapılan aşağılık saldırıyı en güçlü şekilde lanetliyorum. Dünyanın çeşitli yerlerinde akan kanın, çekilen acıların bir an evvel durmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Müslümanların Yüce Allah’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı bu özel gecede, milletimiz için muhabbetin, sohbetin, samimiyetin, kaynaşmanın artmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Güngör, “Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın ve İslam aleminin idrak edeceğimiz Regaip Kandili’ni ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı Allah’tan niyaz ediyorum. Mübarek üç ayların ve Regaip Kandilinin hayırlara vesile olmasını, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ayrıca 28 Ocak Cumartesi günü Denizli’de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz Toplu Açılış programına tüm hemşehrilerimi davet ediyorum” diye konuştu.