BAŞKAN GÜNGÖR “GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE'M”

BAŞKAN GÜNGÖR “GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE'M”

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilde yıkıma neden olan depremle ilgili bir mesaj yayımladı.

Gece saat 04:17 sıralarında Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, ülkenin birçok noktasından hissedildi.  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı son açıklamaya göre toplamda 284 vefat, 2 bin 23 yaralı ve 1710 yıkılan bina var. AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör yaptığı açıklamada, “Yaşanan felaketi, milletçe en hafif hasarla atlatmayı temenni ediyoruz. Yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Bu elim hadisede hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekanları cennet olsun. Geçmiş olsun Türkiye’m” ifadelerini kullandı.

Birçok ilde yıkıma neden olan depremle ilgili dördüncü seviye alarm konuldu.  Deprem, Kahramanmaraş'ın yanı sıra Gaziantep, Malatya, Batman, Bingöl, Elazığ, Kilis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay'da da hissedildi. Çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bölgede en büyüğü 6.6 olmak üzere 66 artçı deprem meydan geldi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli’de de yardım seferberliği başladı. AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, “Birçok ilimizde hissedilen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından devletimizin ilgili tüm kurumları teyakkuz halinde olduğunu biliyoruz. Ne yazık ki yüreğimiz yanıyor.  Bu büyük depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Can kaybının artmaması için dua ediyorum. Geçmiş olsun Türkiye’m. Allah’ın izniyle bu felaketi de atlatacağız. Birlik beraberlik ve kardeşlikle deprem bölgesine elimizi uzatacağız. Vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız” şeklinde konuştu.