BAŞKAN GÜNGÖR, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI KUTLADI!

BAŞKAN GÜNGÖR, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI KUTLADI!

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Güngör mesajında Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'mızın tüm kahramanlarını rahmetle anıyorum. Ecdadımızdan bizlere emanet vatanımızı ilelebet koruyacak, onu sonsuza kadar yaşatacağız. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun” dedi.

Aziz Milletimiz 99 Yıl Önce Düşmana Geçit Vermedi!

Başkan Güngör yayımladığı mesajında Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 99. Yıl dönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Tarih boyunca bağımsızlığından hiçbir zaman vazgeçmeyen aziz milletimiz bu uğurda nice mücadeleler vermiş nice büyük zaferler kazanmıştır. 99 yıl önce Kurtuluş Savaşı’nda yedi düvele diz çökmeyen bu asil millet yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, çocuğuyla içindeki iman ve vatan sevgisiyle düşmana geçit vermemiş aziz vatanımızı canları pahasına savunmuşlardır. Bağımsızlık için verdiğimiz kurtuluş Savaşı sonrasında ise Cumhuriyet ilan edilmiştir. Dünden bugüne aynı azimle Cumhuriyetimizi yeni hedeflere taşıma yolundaki kararlılığımız devam ediyor. Demokrasiyle güçlenmiş ve taçlanmış Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumaya ve yeni kazanımlara kavuşmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Aynı Azim Ve İnançla 2023 Seçimlerini Zaferle Taçlandıracağız”

Geçmişten bugüne en zor şartlarda ve bütün imkansızlıklara rağmen hiçbir zaman umudunu yitirmeyen ve bağımsızlığından asla taviz vermeyen, inanç ve kararlılıkla sürdürdüğü her mücadeleyi zaferle neticelendiren bir milletin torunları olarak bizler de bugün aynı inanç ve aynı azimle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  1923’te yeni devletimizin kuruluşunu millet olarak nasıl verdiğimiz mücadele ile taçlandırdıysak 2023 seçimlerinde de birlik ve berberlik içinde ele ele vererek tekrar kazanacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Partimizin iktidarıyla birlikte Cumhuriyet tarihi boyunca görülmemiş yatırımlar ve kalkınma hamleleri gerçekleştirdik. Sağlık, eğitim, tarım ve sanayi gibi her alanda devrim niteliğinde adımlar atarak ülkemizi önemli bir güç haline getirdik. Cumhuriyetimizin 100. Yılında 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ülkemiz çok daha büyük yollar kat edecek, birlik beraberlik ve kardeşlikle daha büyük başarılara imza atacağız. AK Parti olarak hizmet aşkımız artarak sürecektir” ifadelerini kullandı.

Başkan Güngör “Aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum” diyerek sözlerini noktaladı.