BAŞKAN GÜNGÖR 2023 SEÇİMLERİ MİLAT OLACAK

BAŞKAN GÜNGÖR 2023 SEÇİMLERİ MİLAT OLACAK

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Feride Dükel Kabadayılar da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı.

“AK Parti Güvenin Adresi Olmaya Devam Ediyor”

AK Parti İl Başkanı Güngör Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sonrasında açıklama yaptı. Başkan Güngör “AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığında 157. Genişletilmiş İl Başkanları toplantımızı gerçekleştirdik. Önceki gün ise teşkilat başkanımızın Erkan Kandemir başkanlığında 81 ilden başkanlarımızla daraltılmış toplantıda bir araya gelerek, çalışmalarımızı ve yol haritamızı değerlendirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız toplantıda gündemdeki iç ve dış konulara değindi. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda gençlerimizin, emeklilerimizin, engellilerimizin, şehit yakını ve gazilerimizin öncellikli olduğu TOKİ projesinden, 20 yıldır yaptığımız çalışmalara kadar pek çok konuda istişare ettik. Toplantımızda milletimiz ve partimiz adına alınan bütün kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum. AK Parti’miz aynı aşk, heyecan ve inanç ile refah, istikrar ve güvenin adresi olmaya devam ediyor” dedi.

“2023 Seçimlerinde Rekorlarımıza Bir Yenisini Daha Kazandıracağız “

Açıklamalarına devam eden Başkan Güngör, “2023 seçimlerini zaferle taçlandıracağımıza inancımız tam. Denizli’de tüm teşkilatımız ile canla başla çalışmaya vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. Ülkemize eser ve hizmet katmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi ‘Bizim siyasetimiz, eser ve hizmet siyasetidir. Biz siyasette başkaları gibi makam ve mevki elde etmek için değil, millete ve memlekete hizmet etmek için bulunuyoruz. Denizli’de çalınmadık kapı girilmedik gönül bırakmayacağız. 2053 vizyonuyla ülkemizin geleceğine dair programı ve projesi olan tek siyasi hareket olduğumuzun altını çizmekte fayda var. Bunları milletimize anlattığımızda onların gönüllerine girdiğimizi görüyor ve 2023 Haziran seçimlerinde hem Cumhurbaşkanlığını hem de Cumhur İttifakı olarak meclisteki çoğunluğu kazanarak geçmişteki rekorlarımıza bir yenisini daha kazandıracağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.