BAŞKAN ERDOĞAN, ÜYELERİNİN HER ZAMAN YANINDA

BAŞKAN ERDOĞAN, ÜYELERİNİN HER ZAMAN YANINDA

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, gıda endüstrisi fuarı F İstanbul'da stant açan üyelerini yalnız bırakmadı. Ürünlerini tanıtan DTO üyesi firmaların temsilcileriyle görüştü;

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, beraberindeki Denizli Ticaret Borsası (DTB) Başkanı İbrahim Tefenlili, DTB Yönetim Kurulu Üyesi Özay Tanrıverdi ve DTO Yönetim Kurulu Üyesi Hasana Kocabay ile, F İstanbul Fuarı’nda stant açan üyeleri ile Türkiye'nin dört bir tarafından gelen firmaları ziyaret etti. Her birinin temsilcisiyle tek tek görüştü; sektörleri ve fuar hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Denizlili firmalarla görüşmesinde, beğeni toplayan hazırlıkları ve başarılı sunumlarından dolayı kutlayıp başarılar diledi.

5 BÜYÜK ORGANİZASYON BİR FUARDA

F İstanbul’da; Gıda ve İçecek Fuarı, Kuru & Sert Kabuklu Meyve ve Atıştırmalık Fuarı, Bisküvi Çikolata Şekerleme Özel Bölümü, Gıda Ambalaj, Katkı Maddeleri ve Teknolojileri Fuarı ile Market ve Mağaza Ekipmanları Fuarı birlikte yapılıyor. 

BU YIL KATILIM İKİ KATINA ÇIKTI

Geçen yıl ilk kez düzenlendiğinde, 268 stant ile hizmet veren fuar, bu yıl katılımcılarını iki katına çıkardı. Hali hazırda yerli ve yabancı yüzbinlerce satış noktasına sahip zincir marketlerin satın alma yetkililerinin de ilgi gösterdiği ve ağırlandığı organizasyon, kısa zamanda büyük başarı yakaladı. 

İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen F İstanbul Fuarı'nın amacı, sektörün ihtiyaçlarına göre şekillenen, ülkenin ihracatını artıracak alternatif ihracatçıları ve ürünleri dünya pazarlarına ulaştırmak. Katılımcılarını sürekli yeni müşterilerle buluşturan ve onlara yeni pazar açan fuar, büyük ilgi görüyor.

DENİZLİLİ FİRMALAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Başkan Erdoğan, fuardaki temaslarıyla ilgili olarak “Bu fuarda, Denizli'mizin yüz akı olan makine üreticileri de yer alıyorlar. Şehrimizi ve sanayicilerimizi en güzel şekilde temsil ediyorlar ve bizleri de gururlandırıyorlar. Gıda endüstrisi fuarı F İstanbul'da stant açarak Denizli'mizi ve ürünlerini tanıtan üyelerimizin temsilcileriyle görüştük. Fuarla ilgili izlenimlerini ve sektörleri hakkındaki fikirlerini dinledik. F İstanbul Fuarı, en hızlı büyüyen sektörel organizasyonlardan biri olarak dikkat çekiyor. Gıda sektöründeki temsilcilerimiz, ürünleri ve stantlarıyla fuarın gözdesi haline geldi. Firmalarımıza gösterilen yoğun ilgi, girişimcilerimizi olduğu gibi bizleri de sevindirdi. Türkiye'nin dört bir tarafından gelerek F İstanbul Fuarı’nda stant açan firmalarımızı tek tek ziyaret edip tebrik ettik. Gıda sektöründe gerek ürünleri gerek makineleri ile Denizli'mizi temsil eden üyelerimizin, ikinci kez gerçekleştirilen fuardan kazançla dönmelerini diliyorum. Gösterdikleri başarıdan dolayı, şehrimize ve ülkemize değer katan firmalarımızı kutluyorum” dedi.