BAŞKAN COŞKUN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN COŞKUN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN COŞKUN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Coşkun mesajında; “Yoğun bir seçim döneminin ardından Denizli’mize, Pamukkale’mize getirdiğimiz bahar havasının yansımasında Ramazan Bayramı’na kavuştuk.

Vatandaşlarımızın bahar cıvıltılarının eşliğinde bayram geçirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı’nın başta milletimize ve tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.” dedi.
CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Türkiye’mizde, Denizli’mizde, Pamukkale’mizde zorlu bir seçim dönemi geçirdik. Yoğun bir seçim döneminin ardından Denizli’mize, Pamukkale’mize getirdiğimiz bahar havasının yansımasında Ramazan Bayramı’na kavuştuk. Denizli’mize, Pamukkale’mize getirdiğimiz sevgi iklimi eşliğinde Ramazan Bayramı’na kutlayacak olmak en büyük mutluluğumuzdur.
Bayramların ruhunda kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır. Bayramlar, toplumumuzda büyük öneme sahip olan bu değerlerin adeta sembolü konumundadır. Her bayram olduğu gibi bu bayram da ulu çınarlarımızı ihmal etmeyelim. Büyüklerimizi ziyaret ederek, ellerinden öpelim. Küçüklerimizin de gözlerinden öpüp bayram kültürünü yaşatalım. Buradan, bayram sevincimizi maddi ve manevi üzüntüye dönüştürmemek için yola çıkacak sürücülerimize de trafik kurallarına harfiyen uymaları çağrısında bulunuyorum.
Vatandaşlarımızın bahar cıvıltılarının eşliğinde bayram geçirmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın başta milletimize ve tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.”