BAŞKAN COŞKUN’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN COŞKUN’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN COŞKUN’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Coşkun; “Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan en değerli kıymetlerimiz olan annelerimize yılın bir günü değil, ömrümüz boyunca minnet borcumuz olduğunu asla unutmamalıyız. Bir annenin tüm dünyayı değiştirdiğini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi, annemiz Zübeyde Hanım bizlere ispat etmiştir.” dedi.

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun mesajında şu ifadeleri kullandı;

“Annelerimiz karşılıksız sevginin timsalidir. İnsanın en değerli varlığı annesidir. Annelerimiz hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin adıdır. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır.

Yaşamımızda bizi belki de karşılıksız seven tek varlık annelerimizdir. Taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa tüm varlığını adayan annelerimiz dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygularını taşırlar.  Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler.

Bizleri sevgi, şefkat ve ilgiyle büyüten annelerimiz, aynı zamanda ilk öğretmenlerimizdir. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan en değerli kıymetlerimiz olan annelerimize yılın bir günü değil, ömrümüz boyunca minnet borcumuz olduğunu asla unutmamalıyız. Bir annenin tüm dünyayı değiştirdiğini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi, annemiz Zübeyde Hanım bizlere ispat etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Şehit annelerimiz başta olmak üzere hoşgörünün, fedakârlığın, sabrın, sevginin ve saygının sınırsız kaynağı tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü kutluyorum.”