Başkan Coşkun’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başkan Coşkun’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeni ile bir mesaj yayınladı. Başkan Coşkun mesajında, “Cumhuriyet sadece bir yönetim şekli değil, çağdaşlaşmanın, modernleşmenin, geleceğin, aydınlığın temsilcisi ve bizi birbirimize bağlayan, bizi bir arada tutan bir idealdir” dedi.


“Cumhuriyet’imizin 100.  yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz”diyen Başkan Coşkun, “29 Ekim 1923’te azim ve kararlılıkla, büyük fedakârlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlamanın heyecanı içindeyiz. Cumhuriyetimiz 100 yıldır demokrasi ve özgürlük mücadelesine devam ediyor. Geçmişin mirasını yaşatarak, bu anlayışla geleceğe daha güçlü adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.


Başkan Coşkun, açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü:


“Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin her alanda çağdaş medeniyet seviyesine ulaşması amacıyla  Cumhuriyet’in ilelebet bağımsız yaşamasını istemiş ve “Ey yükselen yeni nesil, İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz” diyerek gelecek kuşaklara emanet etmiştir. Bizler de, emanet edilen Cumhuriyet’imizi koruyarak, yüz yıllar boyu devam ettirmek için gelecek kuşaklara emanet edeceğiz. Aziz Türk Milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet’imizi, tüm değerleriyle sonsuza kadar yaşatmak hepimizin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur.


Bu duygu ve düşünceler ile  Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum”.