Başkan Çelik'ten anne babaları mutlu edecek proje

Başkan Çelik'ten anne babaları mutlu edecek proje

Başkan Çelik'ten anne babaları mutlu edecek proje

 (İHA) - Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, ustalık dönemi projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan Çelik, Bozkurt'a inşa edilecek kreş projesini anlattı.

Bozkurt Belediye Başkanı ve CHP Bozkurt Belediye Başkan adayı Birsen Çelik, ustalık dönemi projeleri ile Bozkurt'un gelişimine kararlılığını sürdürüyor. Yeni dönem projelerini açıklayan Başkan çelik bu kez, Bozkurt için yapımı planlanan kreş projesini anlattı.

Yeni dönemde 1500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan kreş projesini anlatan Başkan Çelik, “Bozkurtlu çocukların okul öncesi süreçte hijyenik ve güvenli ortamda geleceğe hazırlamayı hedefliyoruz. Okul öncesi eğitimini dünya standartlarına taşımak ve memleketimizin aydınlık gençleri olarak yarınlara hazırlayacağız” diye konuştu.

Bozkurt'ta anne babalar huzurlu mutlu olacak
Projenin amacını hakkında da bilgiler veren Başkan Birsen Çelik, 'Yeni dönemimizde plana alacağımız bir projemiz kreş projesi olacak. Bu proje ile Bozkurt’umuzun yarınlarına sahip çıkıyor, çocuklarımızı dünya standartlarında okul öncesi eğitimle tanıştırmaya hazırlanıyoruz. Kreş projemizle anne babalar huzurlu çocuklarımız mutlu olacak” ifadelerini kullandı