BAŞKAN ÇELİK BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN ÇELİK BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Ramazan Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreninde belediye personeliyle bir araya geldi

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Ramazan Bayramı dolayısıyla geleneksel bayramlaşma töreninde belediye personeliyle bir araya geldi. Bayramlaşma sırasında Başkan Çelik, çalışanlara bayram ikramiyelerinin ve banka promosyon ücretlerinin hesaplarına yatırıldığını müjdeledi.


Bozkurt Kaymakamı Tayyar Emre Mahmutoğlu, belediye meclis üyelerinin ve belediye personellerinin katılımıyla gerçekleşen törende Başkan Çelik, yaptığı konuşmada, "Ramazan Bayramı, birlik ve beraberlik duygularımızın en yoğun yaşandığı günlerden biridir. Bu bayramda da tüm çalışanlarımızla bir araya gelerek bayram sevincimizi paylaşmak istedik. Ayrıca, belediye personelimizin emeklerinin karşılığını aldığı bayram ikramiyeleri ve banka promosyon ücretleri de hesaplarına yatırılmıştır" dedi.


Başkan Çelik, belediye personelinin özverili çalışmaları sayesinde Bozkurt'un daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline geldiğini belirterek, "Belediye olarak, çalışanlarımızın haklarını koruyarak, daha iyi şartlar sağlamak için çaba gösteriyoruz. Bu bayramda da çalışanlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik" şeklinde konuştu.


Törene katılan belediye personeli, Başkan Çelik'e teşekkür ederek bayramlarını kutladı.