Başkan Arslan’dan Çamelili çocuklara tatil hediyesi

Başkan Arslan’dan Çamelili çocuklara tatil hediyesi

Başkan Arslan’dan Çamelili çocuklara tatil hediyesi

(İHA) – Denizli’nin Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 2023-24 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrencileri Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliğine davet etti.

Çameli Belediyesi, 2023-24 eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamlayan öğrenciler için Yarıyıl Tatili Çocuk Şenliği organize etti. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çamelili çocukları Denizli Çameli Hayri Dev Kültür Merkezinde yarın başlayacak olan şenliklere davet etti.

Etkinliklerin her gün 11.00 ile 17.00 saatleri arasında devam edeceğini belirten Başkan Arslan, “Bir yarıyıl daha geride kaldı ve bu başarıyı birlikte kutlamak için bir araya gelme zamanı geldi. Sizleri, Çameli Belediyemiz tarafından düzenlenen Yarıyıl Kutlama Etkinliğine davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu özel etkinlikte sizi eğlenceli aktiviteler, herkesin katılabileceği interaktif oyunlar ve yarışmalar, canlı performanslar ve leziz ikramlar bekliyor. Unutulmaz bir zaman geçirmek ve yeni arkadaşlar edinmek için bu etkinliği kaçırmayın. Hep birlikte eğlenceli bir zaman geçirmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.