Başkan Akışık “Ramazan Hayırlara Vesile olsun”

Başkan Akışık “Ramazan Hayırlara Vesile olsun”

İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık,“Mübarek Ramazan Ayını idrak ettiğimiz bu günün tüm inananlar için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum “

İyi Parti İl Başkanı Raziye Akışık , yazılı olarak yaptığı Ramazan Ayı mesajında,”Başı Rahmet, Ortası Mağfiret Sonu Cehennem Azabından Kurtuluş olan Ramazan’da gönül isterdi ki tüm vatandaşlarımız gönüllerince ibadetlerini yerine getirsin , huzur ve bereket dolu sofralarda iftarlarını açsın . Ancak sayılı günleri kalan iktidar yüzünden oruç ibadetini maalesef zayıf sahur ve iftar  sofralarına mahkum olarak yerine getirmeye çalışacak.

Adının ağza alınması bile yasaklanan 5’li Çete geçilmeyen yollardan , köprülerden , kuş bile uçmaz havaalanlarından yatarak para kazanırken , geçim sıkıntısı yaşayan Türk Halkı Ramazan dışında da açlığa mahkum yaşatılmaktadır  .

İnşallah kurtuluş yakındır , Türkiye’nin üreteceği , refahı , zengilinliği paylaştığı , gelir adaletsizliğinin son bulduğu günler sandık ile Türkiye güneşli yarınlarında İYİ Parti ile birlikte yaşanacak .

Günahlardan arınmak için önemli bir vesile olan bu günlerde özellikle kul hakkına girenlerin bolca tövbe etmesini tavsiye ediyorum. Yüce Allah’ın hepimizi sağlıkla Bayram günlerine eriştirmesi dileklerimle tüm Denizlili hemşehrilerimiz başta olmak üzere Türk ve İslam alemine en kalbi duygularımla sağlıklı huzurlu mutlu ve bereketli günler dilerim.” dedi