Başkan Akışık: “5 Yıldır Ördükleri Bütün Duvarları Yıkıp Geçtik”

Başkan Akışık: “5 Yıldır Ördükleri Bütün Duvarları Yıkıp Geçtik”

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, İYİ Parti’nin 5. Kuruluş yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Partinin kurulduğu ilk günden itibaren pek çok engel ile karşılaştığının altını çizen Başkan Akışık; “5 yıl önce bugün partimizi pek çok zorluğa göğüs gererek kurduk. Yolumuza engeller çıkardılar, aştık; duvarlar ördüler, yıkıp geçtik; yapamazsınız dediler, yaptık… Bundan sonraki ilk durak iktidar!” ifadelerini kullandı.

‘İYİ’lerin ve Cesurların Partisiyiz!

Başkan Raziye Akışık kuruluşundan itibaren karşılaşılacak zorlukları tahmin ettiklerini söyleyerek; “Biz yolumuzun dikenli olduğunu biliyorduk. Yokluklarla ve yolsuzluklarla mücadele etmenin ne denli zor olduğunu bilerek bu yola çıktık. Ancak bizler cesaretimizle ‘İYİ’ler olarak kenetlendik. Bizim karşımızda kimi zaman iftira atanlar, kimi zaman da ihanet edenler oldu ama biz her zaman daha güçlü durduk. Çünkü yanımızda milletimiz, başımızda da Genel Başkanımız sayın Meral Akşener oldu” dedi.

“Millet Bizi Çağırıyor, Yolumuz İktidar!”

“Bireysel değil, toplumsal dertlerimiz var” diyen İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık; “Biz milletimizin derdiyle dertlenip, milletimizin mutluluğu ile coşan İYİ’leriz. Her bir kadın cinayetini, çocuk istismarını, ekmek davasında intihar eden vatandaşımızı, kan ağlayan çitfçimizi, ağlayan anneleri / babaları, okuyamayan evlatlarımızı, geçinemeyen ailelerimizi gördükçe yeniden güçlenip görev için sahalarda buluyoruz kendimizi. Çözüme odaklanıp partililerimizin bütün kademeleri ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çünkü bizler aileyiz. ‘İki güne dağılırsınız’ diyenlere inat kenetlendik! 5 yıldır her geçen gün çığ gibi büyüyen bir sevgi ve inanç bağı ile ‘Millet Bizi Çağırıyor’ diyerek çıktığımız bu yolda kuruluş yıldönümümüzü kutlar, daha nice yıllar dilerim” dedi.