Başkan Adayı Ertemur üreten belediyecilik vizyonunu anlattı

Başkan Adayı Ertemur üreten belediyecilik vizyonunu anlattı

Başkan Adayı Ertemur üreten belediyecilik vizyonunu anlattı

(İHA) - Mahalle ziyaretlerinde hayata geçireceği üreten belediyecilik modelini anlatan Başkan Adayı Ertemur, “Pamukkale üreticisi ile var olan bir şehir. Belediyeden hiçbir destek görmeyen üreticimizle buluştuk. Üreten belediyecilik modeli ile vereceğimiz destekleri anlattık. Gübre, yem, fide, desteğini sağlayacağız. Zirai ilaç desteği sağlayacağız. Pamukkale’mize soğuk hava depoları kazandıracağız. Üreticimiz kazanacak, Pamukkale kazanacak” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale’de mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Her mahallenin ihtiyacına çözüm sunacak projelerini ortaya koyan Ertemur, Develi, Yeniköy, Küçükdere, Korucuk, Goncalı ve Karakova’da ‘Üreten Pamukkale’ vizyonunu anlattı. Pamukkale Ovası’nın belediye hizmetlerinden yoksun kaldığını belirten Ertemur; “Pamukkale’yi 10 yıldır yönetenler şehir merkezi gibi kırsal mahallelerimize de hizmet götürmediler. Pamukkale’mizin atar damarı olan üreten mahallelerimizin birçok eksiği var. Yol yok, hizmet yok, üretime destek yok! Belediye insanlarına sırt dönemez. Maalesef bu yönetim vatandaşlarımızı yok sayıyor. Vatandaşlarımız bize beklentilerini tek tek sıraladı. Vatandaşımız mevcut zihniyetten ümidini kesmiş. Bizi bekliyor” dedi.

“Gübre, fide, yem, zirai ilaç ve soğuk hava deposu”
Pamukkale’de üreten belediyecilik vizyonunu ortaya koyacaklarını belirten Ertemur; “Biz önce Pamukkale, önce Pamukkaleli diyoruz. Pamukkale’mizin üreten insanlarını destekleyeceğiz. Mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza üreten belediyecilik anlayışımızı anlatma fırsatı bulduk. Pamukkale’mize kuracağımız gübre fabrikası ile vatandaşlarımıza gübre desteği sağlayacağız. Fide üretim tesisimizden üreteceğimiz fideleri vatandaşlarımıza dağıtacağız. Yem desteğimiz üreticilerimize nefes aldıracak. Zirai ilaç desteğimiz ile üreticimizi maliyetten kurtaracağız. Bölgeye kazandıracağımız soğuk hava depoları ile üreticimiz ürünlerini saklayabilecek. Ürünlerini 3-5 kuruşa satmak zorunda kalmayacak. Üreticimiz kazanacak, Pamukkale’miz kazanacak. Gönüller birleşecek, Pamukkale değişecek” ifadelerini kullandı.