BAŞKAN ADAYI AKCAN SAHAYA 5 KİLOMETRELİK KONVOYLA ÇIKTI

BAŞKAN ADAYI AKCAN SAHAYA 5 KİLOMETRELİK KONVOYLA ÇIKTI

Çal’da miting gibi mahalle seçim ofisi açılışı yapıldı, Büyükşehir Başkanı’da hayran kaldı

ÇAL Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı MHP Başkan adayı Fethi Akcan, resmi seçim startını 5 kilometrelik araç konvoyuyla verdi. Süller Mahallesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Çal’a hayran kaldım, bu heyecan bizim en büyük motivasyonumuz” derken, Akcan ise “Gördüğümüz ve yaşadığımız sevgi seli muhteşem. Atatürk’ün gösterdiği hedeflere ulaşabilmek adına yeni dönemde daha çok çalışacağız” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Süller Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı miting havasında geçti. Yaklaşık 500 araçlık konvoy, Çal ilçe merkezinden açılış için hareket etti, araçların karayolundaki görüntüsü gövde gösterisine döndü. Konvoyun uzunluğu 5 kilometreyi buldu. Başkan Fethi Akcan ve ekibini, Süller girişinde yüzlerce kalabalık alkışlarla karşıladı. 

Açılışa Büyükşehir Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Osman Zolan’da katıldı. Zolan ile Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan halkı birlikte selamladı. Çal’daki coşku ve sevgiye hayran kaldığını dile getiren Zolan, “Çal’a hayran kaldım, bu heyecan bizim en büyük motivasyonumuz. 10 yıldır Fethi başkanım ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Yeni dönemde destan yazacağız. Kimseyi ayırmadan, herkesi kucaklayacağız” dedi.

“HEDEFİMİZ ATATÜRK’ÜN GÖSTERDİĞİ HEDEFTİR..”

Süller’de toplanan coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Fethi Akcan, 10 yıldır Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü, sadece 7 gün yıllık izin kullandığını söyleyerek, “Varlığımız değerli Çal halkına, aziz Türk milletine armağandır. Geçmiş iki seçimde bana oy veren, vermeyen her vatandaşımızı kucakladık. Kucaklamaya devam edeceğiz. Hedefimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktır. Bunun için gece gündüz çalışmaya devam. Geride bıraktığımız 10 yıldan daha çok çalışacağız. ” diye konuştu.

“MAZOT ALACAK PARAMIZ YOKTU”

Başkan Akcan, yüzlerce araç konvoyu oluşturup büyük moral veren Çallılar’a teşemkür ederek, konuşmasını özetle şöyle tamamladı;

“Hizmet etmenin şerefini yaşayan insanlarız. 10 yılda Cumhuriyet tarihinin en büyük üst yapısını yaptık. 2014’te Çal Belediyesi’ni devraldığımızda 9 milyon dolar borcumuz vardı. Mazot alacak paramız bile yoktu. Sadece 2023 yılı giderimiz 65 milyon TL. Şu anda borcumuz 900 bin dolar. Bu borcun çoğu da maliye, SGK borçları. İcralık borcumuz yok, günü geçmiş borcumuz kalmadı.”