BASİAD'TAN BAŞKAN SUBAŞIOĞLU'NA ZİYARET

BASİAD'TAN BAŞKAN SUBAŞIOĞLU'NA ZİYARET

BASİAD MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET SUBAŞIOĞLU’NU İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

BASİAD MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET SUBAŞIOĞLU’NU İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

BASİAD Yönetim Kurulu Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na iade-i ziyarette bulundu. Bu ziyarete BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim KASAPOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin OLGAÇ, Fedai KUNDAK, Osman UĞURLU, Yunus HELVACI, Ahmet ZEYBEK ve Seyhan GÜMÜŞTAŞ katıldılar.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanın Muhammet Subaşıoğlu, BASİAD faaliyetlerini ilgi ile takip ettiklerini  belirtti. Merkezefendi Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi, Yeni projelerine değindi.

   BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu BASİAD ve BASİAD etkinlikleri ile ilgili bilgiler verdi, Turizm Yolunda Babadağ projesine değindi, BASİAD üyelerinin Denizli, Türkiye ekonomisine ve Türkiye ihracatına katkılarına değindi.

   Babadağ ile ilgili projelerini anlattı Babadağ la ilgili projelerde desteklerini beklediklerini belirterek, Sözü kendilerini tanıtmaları için Basiad Yönetim Kurulu Üyelerine verdi, Yönetim Kurulu Üyelerinin kendilerini tanıtmalarından sonra, Denizli’nin sosyal ve ekonomik sorunlarının konu edildiği, Belediye çalışmaları ve karşılaşılan güçlüklerin görüşüldüğü sohbetten sonra söz alan BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, Başkan Subaşıoğlu’nu BASİAD etkinliklerine davet ederek etkinliklerde BASİAD üyeleri arasında görmek istediklerini birlikte olmaktan mutlu olacaklarını ifade etti. Ayrılmak için izin isteyerek ziyareti tamamladı.