BAŞBUĞ’UMUZUN İZİNDE, LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ

BAŞBUĞ’UMUZUN İZİNDE, LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli eski Milletvekili Ali Keskin, 18 Mart Pazar günü yapılacak MHP’nin olağan kongresi öncesi yaptığı açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin aday olduğu…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli eski Milletvekili Ali Keskin, 18 Mart Pazar günü yapılacak MHP’nin olağan kongresi öncesi yaptığı açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin  aday olduğu kongrede kendisini yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

MHP’nin 12. Olağan kongresinin Pazar günü binlerce Ülkücüc’nün katılımıyla gerçekleşeceğini belirten Keskin, “Bildiğiniz üzere 2 yıl önce Liderimiz Devlet Bahçeli Bey, 12. Olağan Kongremizin 18 Mart 2018 tarihinde yapılacağını ısrarla ifade etmiş ve bütün provokasyonlara, dış mihrakların müdahalelerine rağmen Türk Milleti’nin emniyet sigortası olan Milliyetçi Hareket Partisi bir kale gibi savunulmuş, kimseye teslim edilmemiştir. Kongremiz; Liderimizin işaret ettiği tarihte yani Pazar günü Türk Dünyasının kalbinde, yüzbinlerce ülkücünün katılımıyla gerçekleşecektir. Türk Milleti’nin birliği ve beraberliği için “Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka” adı altında yapılacak olan Türkiye’nin en görkemli kongresi, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in önderliğinde gerçekleştirilecek olup, Liderimizin aday olduğu bu kongrede ve çıkmış olduğu bu yolda kendisini yalnız bırakmayarak bizler de o gün orada olacağız. Türkiye Cumhuriyeti asırlardır olduğu gibi bugünde içeride ve dışarıda FETÖ, PKK, PYD olmak üzere birçok terör örgütüyle amansız mücadele içerisindedir. Türkiye Cumhuriyetinin beka sorunuyla karşı karşıya kaldığı şu günlerde; Liderimizin yüklenmiş olduğu misyon ve sergilemiş olduğu dik duruş gurur vericidir. Göstermiş olduğu dik duruş herkese örnek olmuş ve Türk Milleti’nin gönlünde bir kez daha taht kurmuştur” dedi.

“MİLLİ DURUŞ, ŞÜHEDAYA VEFA, MİLLETE BEKA”

Pazar günü yapılacak kongrenin hayırlı olması dileğinde bulunan Keskin şunları söyledi: “15 Temmuz 2016 hain darbe gecesinde ilk karşı çıkışı sergileyen yine Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey olmuş olup, bu süreçte siyasi menfaat göz etmeksizin “Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim” anlayışıyla hareket ederek, geçmişte olduğu gibi bugünde devletimizin ve milletimizin yanında yer almıştır.  Aynı şekilde Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş  de milli menfaatleri gözeterek terörün kökünün kazınması için geçmişte bazı hükümetlere destek vermiştir. Liderimiz de Başbuğumuzun izinde emin adımlarla devam etmektedir. Ülkücü Hareketin 49 yıldır var oluş gayesi, yüklendiği misyonlara bakıldığında da bu görülecektir. Ülkücü Hareket en kritik dönemlerde ülkemizin ve milletimizin bekası için ağır sorumluluklar almıştır. Ülkücü Hareketin var oluş gayesi de bu değil midir? Yine Liderimizin göstermiş olduğu devlet adamı kimliğini ve Ülkücü Hareket’in duruşunu anlatan güncel siyasi gelişmelerden bir örnek daha vermek gerekirse; 6 Ağustos 2012 tarihinde terör olaylarının ve sınır geçişlerinin engellenmesi için Afrin’den Kandil’e uzanacak bir güvenlik kuşağı oluşturulması, Batı ucu Afrin’i ve Doğu ucu da Kandil’i içine alacak biçimde tesis edilecek hilal şeklindeki güvenlik kuşağının sağlanması gerektiğinin altını çizmişti. Bugün gelinen nokta da Liderimizin ülkemizin geçtiği kritik dönemlerde tespit ettiği sorunlar, aldığı kararlar ve izlediği yolun doğruluğu ve haklılığını bir kez daha ortaya koymaktadır. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi;

“Duruşumuz milli, vefamız şühedaya yöneliktir. Millete beka ise vazgeçemeyeceğimiz bir sorumluluktur.” ‘’Milli Duruş, Şühedaya vefa, Millete beka diyor. Türk Milletini çelik gibi sağlam, kırılmaz, bükülmez,  eğilmez mübarek bir beraberliğe çağırıyorum.’’  Sayın Genel Başkanımızın çağrısına bende katılarak; tüm halkımızı, hemşehrilerimizi birlik ve beraberlik içerisinde yeniden atılım yapacağımız güzel günlerin başlangıcı olan büyük kurultayımıza davet ediyorum. Bu vesile ile 12. Olağan Kurultayımızın ülkemize, milletimize ve Türk Dünyasına hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”