BARDAN, ÜRETEN KADINLARIN YANINDA

BARDAN, ÜRETEN KADINLARIN YANINDA

CHP Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Necdet Bardan, Çivril ilçesinde üreten kadınlara yönelik çalışmalar yapmaya başladı. Bardan düzenlenen toplantıda tavsiyelerde bulundu

CHP Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Necdet Bardan, Üreteci Kadınlarımızın Girişimcilerimizin Üretim, ürettikleri ürünlerin değer bulmasıyla ilgili kadınlarımızı eğitecek kurs  verecek hocalarımızla ve üretim pazarlama konusunda uzmanlara, bilgilendirme  ürünler konusunda Tavsiyelerde Bulundu.

Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Necdet Bardan, Çivril Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen bir etkinlik kapsamında ÇİVRİL ve mahallelerinde kadınlarımıza eğitim kurs veren eğitmenler ve uzmanlara bilgi paylaşımında bulunarak   Halk eğitim merkezine ziyaret etti. Eğitmenler ve kursiyerlerle samimi bir ortamda bir araya gelen Bardan, üretim konusunda deneyimlerini paylaşarak kadın girişimcilere tavsiyelerde bulundu.

Etkinlikte kadınların üretim potansiyeline vurgu yapan Bardan, eğitimlerin ve kursların, kadınların ekonomik katkısını artırma noktasında kritik bir rol oynadığını belirtti. Bardan, "Kadınlarımızın el emeğiyle ürettikleri ürünler, sadece ekonomilerine değil, aynı zamanda toplumun genel gelişimine de büyük katkı sağlıyor. Bu nedenle, eğitim ve üretim konusunda destek olmak, benim için büyük bir öneme sahiptir" dedi.

Eğitimde üretimin sadece bir beceri değil, aynı zamanda bir güç olduğunu vurgulayan Bardan, kadınların kendi potansiyellerini keşfetmeleri ve bu potansiyeli ekonomik faydaya dönüştürmeleri için destek vermeye devam edeceğini belirtti.

Ziyaret sırasında eğitmenler ve uzmanlarla birebir ilgilenen ve sorularını yanıtlayan Bardan, el emeği ürünlerin pazarlanması, markalaşma ve iş dünyasında başarılı olma konularında pratik bilgiler de paylaştı.

Necdet Bardan'ın gerçekleştirdiği bu etkinlik, kadın girişimcilere yönelik sağlanan desteklerin artırılmasına dair umutları ve beklentileri de beraberinde getiriyor dedi.  Köylerdeki kadınlarımızın bu kurslar sonucunda edinecekleri bilgi ve becerilerle aile ekonomisine büyük bir destek olacaklarına aynı zamanda Çivril ve Ülke ekonomisine katkı, katma değer ve  istihdam yaratacaklarını konusunun asıl olduğunu belirten Bardan bu sürece tüm kadınlarımızın Girişimcilerimizin dahil olması konusunun daha çok işlenecek ve değerlendirilmesi konusunda yaptıkları bir çok yerel proje ve programlarının olduğunu belirtti.