BARDAN, CUMHURİYET'İN 100. YILINDA GENÇLERE BİR İLKİ DAHA YAŞATTI..

BARDAN, CUMHURİYET'İN 100. YILINDA GENÇLERE BİR İLKİ DAHA YAŞATTI..

CHP Çivril Belediye Başkan Aday Adayı Necdet Bardan, Gençlerle birlikte 6. Kitap Fuarında ve ardından Terasparka Bowling oynamaya gitti. Çivril Irgıllı mahallesinin gençleri keyifli bir gün geçirdiler

Çivril'in Irgıllı Mahallesi'nden 25 lise öğrencisi, Necdet Bardan'ın organize ettiği etkinlik kapsamında keyifli bir gün yaşadı. Bardan, gençleri önce Denizli'deki kitap fuarına götürdü. Gençlerin büyük bir ilgi gösterdiği kitap fuarının ardından birlikte Teraspark AVM'ye geçerek keyifli bir zaman geçirmelerini sağladı. Gençler, burada hamburger yiyerek ve bowling oynayarak eğlenceli vakit geçirdi. Bazı gençler için Denizli'deki AVM ve kitap fuarı deneyimi bir ilkti ve Bardan, bu deneyimi yaşamalarına vesile oldu.

Irgıllı, Çivril'in büyük ve tarımla uğraşan ailelerinden oluşan muhafazakar mahallelerinden biri olmasına rağmen, Bardan'ın organizasyonuyla gençler bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdi. Bardan daha önce de aynı mahallede çocuklar için ağız ve diş sağlığı etkinliği düzenlemiş,  o etkinlikte büyük ilgi görmüştü. Şimdi de genç kızlar ve gençlere yönelik etkinliklerle destek vermeye devam ediyor. Bardan yaptığı çalışma ve etkinliklerle her kesime dokunmaya devam edeceğini söyledi.