BARDAN GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

BARDAN GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Bardan, gazetemizi ziyaret ederek güncel konular da, yeni gelişmeler konusunda görüş alış verişindi bulundu. Basının kendileri için önemli olduğunu belirten…

SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Bardan, gazetemizi ziyaret ederek güncel konular da, yeni gelişmeler konusunda görüş alış verişindi bulundu. Basının kendileri için önemli olduğunu belirten Bardan, “Haber alma konusundaki hassasiyeti basınımız sağlıyor” dedi.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yönetim kurulu üyesi Necdet Bardan gazetemizi ziyaret ederek, hem güncel konularda görüş alış verişindi bulundu, hem de uzun süredir ziyaret etmediği gazetemizi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi aldı.

Basının sivil toplum örgütleri için büyük önem taşıdığını belirten Necdet Bardan, “Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını aktarmak, halkı bilgilendirmek için, kendileri gibi toplum yararına çalışan basın kuruluşlarının varlığı yadsınamaz bir gerçektir. Bu yüzden basın ile SMMMO arasındaki elitişim çok önemlidir. Bunun bilincinde olarak hareket etmek istiyorum” dedi.

Bardan daha sonra gazetemiz çalışmaları hakkında İmtiyaz Sahibi Hakan Altınsır’dan bilgi aldı.