Balık Pazarına Büyük ilgi

Balık Pazarına Büyük ilgi

Denizli Balık Hali büyük rağbet görüyor. Balık mevsiminin başlaması ile birlikte, ağlara takılan bol miktarda balık hem fiyatları düşürdü, hem de balık çeşitliliğini artırdı.

Denizli Balık Hali halkımızın büyük ilgisine sebep oluyor. Özellikle balık mevsimi ile birlikte tezgahlarda balık çeşitlerinin artması ile, balık fiyatlarındaki düşüşlerde gözlemlenirken, vtandaşlar özellikle Hamsi, İstavrit balıklarını tercih ediyorlar.

Fiyatların 70 tl.den başladığını ve her keseye göre balığın bulunduğu belirten Balıkçılarımız, “Bu yıl sezonun açılmasıyla balık avlarında bereket yaşandı. Bizde bundan nasibimizi alıyoruz. Tezgahlarımızda çok çeşitli balıklarımız var. Hamsi ve Ege Hamsisi denilen İstavrit başta olmak üzere bütün balık çeşitlerinden bulmak mümkün. Üstelik fiyatlarda her vatandaşımızın alabileceği düzeyde.  Besin deposu olan balık tüketiminde artık şu sıralar son günler. Halkımıza balık tüketmelerini tavsiye ediyoruz” dediler.

Balık halinde tezgahları gezerek, lezzetini beğendikleri balıkların olup olmadığını belirten vatandaşlarımız ise, fiyatların makul düzeyde olduğunu belirtiyorlar.