BAKLAN İLÇESİNİN KALBİNE DEV YATIRIM

BAKLAN İLÇESİNİN KALBİNE DEV YATIRIM

BAKLAN İLÇESİNİN KALBİNE DEV YATIRIM

Belediye kendi imkanlarıyla inşa ediyor

Baklan Belediyesi, şehir merkezinde ilçenin ekonomik, sosyal, kültürel hayatına önemli katkılar sunacak bir kompleksin yatırımına start verdi. İçerisinde 14 iş yeri, kapalı spor salonu ve çok amaçlı salonların bulunduğu İş Merkezi ve Kapalı Spor Salonunun temeli törenle atıldı. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, ilçeye önemli katkılar sunacak yatırımın 3 ay gibi bir zamanda tamamlayacaklarının müjdesini verdi. Temel atma töreninde ayrıca, ilçe merkezinin tamamına ulaşan doğalgaz için meşale yakma töreni de gerçekleştirildi. 

Baklan Belediyesi İş Merkezi ve Kapalı Spor Salonu temel atma törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, davetliler ve ilçe halkı yoğun katılım gösterdi. İlçe merkezinin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan iş yerlerini, ofisleri barındıracak, kültürel ve sosyal aktiviteleri gerçekleştirileceği çok amaçlı salonların bulunacağı ve kapalı spor salonuyla şehre hizmet verecek kompleks, 1375 metrekare kapalı inşaat alanına sahip olacak. 
“BELEDİYEMİZİN KENDİ İMKANLARIYLA İNŞA EDİYORUZ”


Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, ilçeye her anlamda katkılar sağlayacak yatırımı çok önemsediklerini ve 3 ay gibi bir zamanda tamamlamayı planladıklarını müjdeleyerek, şunları söyledi, “Yatırımımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Kompleks içerisinde yer alacak 14 iş yerimiz, ilçemizin alışveriş kültürüne, ekonomisine büyük bir katkı sunacak. Çok amaçlı salonlarımızla bu kompleks içerisinde sosyal, kültürel etkinlikler gerçekleştirilecek. Kapalı spor salonumuz gençlerimize, vatandaşlarımıza hizmet verecek. Şehrimizin merkezinde bir buluşma noktası, odak noktası olacak. Böylesi önemli bir yatırımı hayata geçirmenin, ilçemize artı bir değer katmanın mutluluğu içindeyim. Ayrıca bu kompleksi; dışarıya ihale etmeden tamamen belediyemizin kendi personeli ve imkanlarıyla yapıyoruz. İlçemize bir değer katarken de tasarruf ediyor, ilçemizi borçtan uzak tutuyoruz. Halkımıza hizmet etmeye, hizmetkar olmaya devam edeceğiz” dedi. 
“BAKLAN’A HAYIRLI OLSUN”
Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Baklan’a gerçekleşen yatırımın hayırlı olmasını dileyerek, “Baklan İlçemize baktığımızda gerçekten birçok yatırımın tamamlandığını görüyoruz. İlçemizin ihtiyaçlarını gidermek, yatırımların gelmesini sağlamak için her daim çalışmaya devam ediyoruz. Baklan’ın çehresini değiştiren Baklan Belediye Başkanımız Yusuf Gülsever’e de bu güzellikleri sağladığı için teşekkür ediyorum. Kapalı spor salonu ve iş merkezinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

“SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Baklan’a güzel bir yatırımın daha hayata geçtiğini belirterek, “Baklan’a yapılan yatırımlara baktığımızda; Tarım Teknolojileri Meslek Lisesi, Teknik Anadolu Lisesi, Kız Öğrenci Yurdu, Toplu Konutlar, doğalgaz yatırımı, spor tesisleri, kültür merkezleri, kapalı Pazar yerleri, alt yapı, üst yapı, dere ve arazi ıslahı, arazi toplulaştırması, mahsül alım rampaları, sağlık tesisleri, yeşil alan ve park çalışmaları gibi birçok eserin kısa zaman önce ilçe halkımızın hizmetine sunulduğunu görüyoruz. Biz buraya geldiğimizde ‘Belediye Başkanımız Yusuf Gülsever’in sözü bizim sözümüz, Ak Parti’nin sözüdür’ demiştik. Her bir sözümüzü yerine getirdik, getirmeye devam edeceğiz. İlçemize Belediye Başkanımız Yusuf Gülsever’in önemli bir yatırımı olan iş merkezi, kapalı spor salonu tesislerinin temel açılışında olmaktan da ayrıca mutluluk duyuyoruz. Başkanımız bu tesisi 3 ay gibi bir zamanda hizmete açacağının sözünü verdi. Açılışta da inşallah burada olacağız. İlçemize hayırlı olsun” dedi. 
Konuşmaların ardından Baklan Belediyesi İş Merkezi ve Kapalı Spor Salonunun temeli törenle atıldı. 
DOĞALGAZ MEŞALESİ DE YANDI 
Ayrıca geçtiğimiz yıl Baklan İlçe merkezinin bir kısmı doğalgaz ile buluşmuştu. Gerçekleşen yatırımla bu yıl doğalgaz ilçe merkezinin tamamına ulaştı. Temel atma töreni sonrası doğalgaz için meşale yakma töreni de gerçekleştirildi. Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, doğalgaz yatırımının ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, “İlçemizde el birliği ile, güç birliğiyle, vatandaşlarımızdan aldığımız güven ve destekle sorunları bir bir çözüyor, ihtiyaçlarımızı ardı ardına gideriyoruz. Mutlu bir Baklan için çalışıyoruz” dedi.