Bakan Kasapoğlu Çok Yoğun Bir gün Geçirdi

Bakan Kasapoğlu Çok Yoğun Bir gün Geçirdi

Bir dizi program ve ziyaret için Denizli’ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bugün ilimizde hayli hızlı ve yorucu bir mesai yaptı. Gençlerle buluşan, Ak Parti Kadın Kolları…

İlimizde bir dizi inceleme ve Ak Parti Kadın Kolları Kongresine katılmak üzere gelen Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Denizli’de gençlerle gerçekleştirdiği buluşmada; “Sizler yarınların yöneticileri, iş insanlarısınız. Sizlerin daha iyi yetişmeniz gerekir. Birlikte konuşup, tartışıp istişare ederek sizin için daha iyi imkanları oluşturacağız” dedi.
Bir dizi program ve ziyaret için Denizli’ye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bugün ilimizde hayli hızlı ve yorucu bir mesai yaptı. Gençlerle buluşan, Ak Parti Kadın Kolları Kongresine katılan Bakan Kasapoğlu partilileri ve gençlere öğütler verdi. Herkesin gönlünü aldı.

“Amacımız gençlerin spor yapmasına imkan sağlamak”
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Pamukkale Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen Denizli Gençlik ve Spor Buluşması’nda Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün sporcuları ile bir araya geldi. Burada açıklamalarda bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “2015 yılında kurulan Pamukkale Belediyespor 10 branşta faaliyetlerine devam ediyor. Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız 3. Lig’de, kadınlar voleybol takımımız da 2. Lig’de mücadele ediyor. Diğer branşlarda da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Amacımız gençlerin spor yapmasına imkan sağlamak” dedi.

“Sizin için daha iyi imkanlar oluşturacağız”
Denizli’ye geldiği andan itibaren gençlerin ve ili yönetenlerin heyecanını gözlemlediğini söyleyen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Sizlerin geleceğe daha iyi hazırlanması için bizler gereken ne varsa yapıyoruz. Sizler yarınların yöneticileri, iş insanlarısınız. Sizlerin daha iyi yetişmeniz gerekir. Sizler de sunulan bu fırsatları iyi değerlendirerek irfan sahibi, ahlak sahibi örnek insanlar olacaksınız. Biz bugüne kadar olduğu gibi sizlerin de katılımcılığı ile gereken neler varsa yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin de katılımcılığı bizler için çok önemli. Birlikte konuşup, tartışıp istişare ederek sizin için daha iyi imkanları oluşturacağız. Pamukkale Belediyesi’ne ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Protokol imzalamak için yine Denizli’ye geleceğiz. O zamana kadar sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve beraberindekiler Pamukkale Belediyespor Kulübü’nün sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK PARTİ 6. KADIN KOLLARI KONGRESİNE KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Denizli İl Kadın Kolları 6. Olağan Kongresinde seçilen yeni yönetime başarılar dileyerek, "Bin yıl sürecek dedikleri bir 28 Şubat var ama işte bir kadın kolları kongremizde daha birlikteyiz" dedi.
Denizli AK Parti İl Kadın Kolları, 6. Olağan İl Kongresinde açıklamalarda bulundu. Programa; Ekonomi eski Bakanı ve Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Nihat Zeybekci, AK Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Ahmet Yıldız, Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve partililer ile vatandaşlar katıldı.

AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Feride Kabadayılar, “Pazar günü Gara’da şehit edilen aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Haklı davamızda çocuklarını evlat nöbetiyle bekleyen Diyarbakır annelerine de selam olsun, gönlümüz ve dualarımız sizlerle. Denizli’nin ak kadınları olarak bizler vatanımız için bayrağımız için milletimiz için ve devletimiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 hedeflerimize Cumhuriyetimizin 100. yılında inandığımız yolda devam edeceğiz. Bir olacağız, diri olacağız, hep birlikte Denizli olacağız” dedi.

“Tüm teşkilat mensuplarımızı hürmetle, şükranla yad ediyorum”
Kongrede konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “6. Kadın Kolları Kongremizdeyiz, AK Parti demek vefa demektir, vicdan demektir, eser ve üretim demektir. Bu manada da ana kademesiyle gençlik ve kadın kolları ile bütün olan teşkilatımız bu eser ziyadesinin öncüsüdür, en önde giden ve her şeyi omuzlayan omurgasıdır. Bu vesileyle bugüne kadar, AK Parti teşkilatları bu kutlu davayı her zaman en güzel şekilde omuzlayan teşkilatlardır. Teşkilatlarımızda görev alan gayretle, alın teriyle çalışan tüm teşkilat mensuplarımızı hürmetle, şükranla yad ediyorum” dedi.

“Bin yıl sürecek dedikleri bir 28 Şubat var, işte bir kadın kolları kongremizdeyiz”
Bakan Kasapoğlu, “Bir Şubat ayı içerisindeyiz, Şubat ayının bize hatırlattıkları var. Bin yıl sürecek dedikleri bir 28 Şubat var ama işte bir kadın kolları kongremizde daha birlikteyiz. Bu ülkenin değeri, vicdanı bu ülkede merhametin üretimin sembolü kadınlarımıza çektirilenler var. Şubat ayı bize bunları hatırlatıyor, başardığı halde üniversitemize giden kızlarımızı, işinden aşından edilen kadınlarımızı hatırlatıyor. Hamdolsun ki, o dönemler geride kaldı, eski Türkiye diyoruz orada kaldı. Hiçbir zaman içeriden de dışarıdan da ne yaparlarsa yapsınlar o kötü günlere bir daha Türkiye’yi götüremeyecekler. İşte kadın kolları kongremizde AK Parti’nin bugüne kadar, en güzel şekilde yarınlara yürüyüşünde eşsiz rolü olan kadınlarımızla, eşinden, aşından ve işinden vazgeçerek vefasıyla özverisiyle öncü olan kadınlarımıza inşallah bu yürüyüş Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilelebet güçlü bir şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı.

“Kongremiz tüm Denizli için hayırlı ve uğurlu olsun”
Her sorunu kardeşçe birlik ve beraberlik içerisinde başaracaklarını belirten Bakan Kasapoğlu, “Kadınlarımızla AK Parti’nin güçlü, vicdandan, adaletten yana olan tüm kadınlarıyla gurur duyuyor ve iyi ki varsınız diyoruz. Kadınlarımız Türkiye’nin dört bir yanında hiçbir zaman yerinde durmadan cesaretle kendilerine yakışır özveriyle önden gittiler. Bizde inşallah bundan sonra kadınlarımızın gençlerimizin ve tüm teşkilatlarımızın bu güzel birliği, beraberliğiyle önümüze çıkarılan her sorunu kardeşçe bir ve beraber aştığımız gibi bundan sonrada nice engelleri aşmaya tabiriz. Tüm dünyaya, dünya beşten büyüktür diyerek meydan okuyan mazlumların adaletin, vicdanın güçlü mesajını veren sayın Cumhurbaşkanımızın yolundan onun yol ve dava arkadaşları olarak yürümeye devam edeceğiz. Kongremiz tüm Denizli için hayırlı ve uğurlu olsun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” şeklinde konuştu.
Programın ardından AK Parti Denizli İl Kadın Kolları ve delegeler oylarını kullanmak üzere sandık başına gitti.(İHA)