BAKAN ÇAVUŞOĞLU “DENİZLİ'DE 20 YILDA İKTİDARIMIZIN ÖNEMLİ YATIRIMLARI OLDU”

BAKAN ÇAVUŞOĞLU “DENİZLİ'DE 20 YILDA İKTİDARIMIZIN ÖNEMLİ YATIRIMLARI OLDU”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti'nin "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programına katılmak üzere Denizli’ye geldi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti'nin "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programına katılmak üzere Denizli’ye geldi.  AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti'nin "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programına katılmak için Denizli’ye gelen ve AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’ü ziyaret eden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu Denizli’de önemli açıklamalarda bulundu. 


“DENİZLİ'DE ÖNEMLİ YATIRIMLARA İMZA ATTIK”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti'nin ‘2023'e Doğru Şehir Buluşmaları’ kapsamında Denizli’ye geldi. Çardak Havaalanına inen Çavuşoğlu’nu, Vali Ali Fuat Atik, Milletvekilleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör karşıladı. Çardak Havaalanından hareket eden Bakan Çavuşoğlu, Ak Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Çavuşoğlu son 20 yılda AK Parti’nin Türkiye’ye kazandırmış olduğu yatırımlardan bahsetti. Bakan Çavuşoğlu “Son 21 yılda yaptığımız kalkınma atılımlarıyla küresel bir iddia ortaya koyan Türkiye artık her alanda uluslararası toplumun vitrininde boy gösteriyor. Bu başarının arkasında Devlet-Millet birlikteliği var. Milletinden güç alan bir Dış Politika anlayışı var. 81 ilde yaptığımız yatırımlarla medeniyetin beşiği olan Anadolu'yu en üst lige çıkardık. Denizli'de bu yolculukta potansiyelini kanıtlamıştır.  Denizli'de 20 yılda iktidarımızın önemli yatırımları oldu. Son 20 yılda şehrimize 33,5 milyar liralık kamu yatırımı yapıldı. TOKİ eliyle Denizli'de 14 bin 196 konutun yapımını bitirerek vatandaşlarımıza teslim ettik. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi ile de toplamda 3 bin 150 konutu daha Denizlili hemşerilerimize kazandırmış olacağız” dedi. 


“DENİZLİ’DE YAPIMI DEVAM EDEN ESERLERİMİZİ EN YAKIN ZAMANDA HİZMETE KAZANDIRACAĞIZ”

AK Parti İl Başkanlığı’nda basına açık gerçekleşen toplantıda konuşmalarına devam eden Bakan Çavuşoğlu “Denizli'de çiftçilerimize 3 milyar lirayı aşan destekler vererek bu bereketli kadim toprakları âtıl bırakmadık. Denizli Çevre Yolu, Aydın-Denizli Otoyolu, Honaz tünelinin inşasında artık sona yaklaştık. Yakında bu eserleri de hizmete açmış olacağız.  Denizli Şehir Hastane'miz hızla yükseliyor. 14 bin kişilik poliklinik ve bin yatak kapasitesi ile bölgenin sağlık üssü olacak bu proje hem vatandaşlarımıza birinci sınıf sağlık hizmetleri verecek hem de bölge turizmine sağlık anlamında da katkı sağlayacak. Kredi yurtlar kurumumuz toplamda 12 bin 390 kişilik öğrenci yurdunun Denizli'de eğitim gören öğrenci kardeşlerimizin hizmetine sunmuştur. Denizli'de şu an açıkta kalan öğrencimiz olmadığı gibi 1500 yataklı bir boşluğumuz da var. Denizli'miz turizm tarım ve sanayi başta olmak üzere her alanda ülkemizin marka değerine güçlü bir destek veriyor” ifadelerini kullandı.


BAKAN ÇAVUŞOĞLU ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ!

 AK Parti İl Binası’nda gerçekleşen toplantı sonrası Bakan Çavuşoğlu beraberindeki heyet ile birlikte Altınbaşak Tekstil’i ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti. Bakan Çavuşoğlu’nun programı, akabinde Bayramyeri esnaf ziyareti ile devam etti. Çavuşoğlu daha sonra Pamukkale Üniversitesi ÜNİAK organizasyonuyla gençlerle bir araya geldi. Üniversiteli gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Pamukkale Üniversitesi Gençlik Buluşması ve İş İnsanı Türk Dış Politikası İlk Ders Programı’na katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, öğrencilere Türk Dış Politikası hakkında bilgi verdi. AK Parti'nin "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programı kapsamında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde STK ve iş dünyası temsilcileriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi. Bakan Çavuşoğlu burada da ülke ve dünya gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.  


BAŞKAN GÜNGÖR “BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİKLE HEDEFİMİZ 2023”

Bakan Çavuşoğlu’nu AK Parti İl Başkanlığı’nda ağırlayan Başkan Güngör, “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları çalışmaları kapsamında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu Denizli’de misafir etmekten büyük bir onur duyduklarını belirten Başkan Güngör” Sayın Bakanımıza verdikleri kıymetli bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gün içerisinde yaptığımız yoğun programlarda emeği geçen gece gündüz fedakârlık yapan haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz İl Başkan Yardımcılarımıza ve Tüm AK Parti İl Yönetim Kurulu üyelerimize, Tüm AK Parti İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Osman Nuri Nazlıer kardeşime ve yönetimine, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Feride Dükel Kabadayılar ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşlikle hedefimiz 2023” şeklinde konuştu.