Babalar fedakarlık ve sevgi timsalidir

Babalar fedakarlık ve sevgi timsalidir

Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bizleri hayata hazırlayan, her anımızda yanımızda olan, sevgisi ve fedakarlıklarını her zaman hissettiğimizdir"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. İnsanın yaşı kaç olursa olsun baba figürünün hayatın en önemli aktörü olduğunu kaydeden Başkan Zolan, ailenin temel direği olarak görülen babanın güven, sevgi ve saygının sembolü olduğunu vurguladı. Babanın çınar ağacı gibi gölgesinde huzur bulunan en değerli varlıklardan biri olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Bizleri hayata hazırlayan, her anımızda yanımızda olan, sevgisi ve fedakarlıklarını her zaman hissettiğimiz babalarımız, yaşam zenginliğimizdir. Onlar hayatın tüm yükünü omuzlarken bizlere de güç ve anlam katarlar. Sağlıklı ve mutlu bir ailenin ve dolayısıyla sağlıklı bir toplumun en büyük güvencesi olan babalarımıza şükran borçluyuz” ifadelerini kullandı.

Ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu addeden, hayat tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan babaların yerinin hiçbir şekilde dolmayacağını, bu nedenle yaşarlarken kıymetlerinin bilinmesi gerektiğini belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Baba sevgisi, sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisidir. Bu duygu ve düşüncelerle hayatını kaybeden başta kıymetli babam olmak üzere tüm merhum büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyor, başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyorum.”