Azim ve Çalışmanın Semeresi

Azim ve Çalışmanın Semeresi

PAÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Resim bölümüne girdikten sonra, 4 yılda bitiren, ve önümüzdeki günlerde buradan mezun olacak olan 67 yaşındaki Genç Delikanlı Ali Rıza Ege diploma için gün sayıyor.

Çalışmanın, azmin ve başarmanın ne yaşı vardır, ne de zamanı. İnsanoğlu’nun hayatı boyunca yapacağı her çalışma, ona güzel bir hatıra, kar ve yaşanmışlık katar. Bazen iyi bazen kötü zamanların yaşandığı bu zorlu süreçte, ortaya çıkarılan eserler insanlığın ortak paydasına sunulurken, insan kendisi için alacağı küçük bir hatıra da, ömür boyu yeter.

İşte; ilimizde Demokrat, iyi bir siyasetçi, başarılı bir Sanayici ve vatan sevdalısı olarak tanınan, kendisinin ve ailesinin yaşamından önce Vatanı Türkiye için çırpınan bir kişiliğe sahip olan Ali Rıza Ege 67 yaşında üniversiteyi bitirdi. Ali Rıza Ege 4 yıllık PAÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Ana Bilim Dalı Resim Bölümünü başarı ile tamamlayarak; önümüzdeki günlerde “Paü’nün en geç delikanlısı” olarak mezuniyet kepini giyecek ve diplomasını alacak.