AYSİAD - KOSOVA İŞ BİRLİĞİ, MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

AYSİAD - KOSOVA İŞ BİRLİĞİ, MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI

Oytun Özdoğan, Kosova süper lig takımlarından KF Malisheva'ya transfer oldu

Denizli’li File bekçisi Oytun, Kosova süper lig'de..

Oytun Özdoğan, Kosova süper lig takımlarından KF Malisheva'ya transfer oldu. Genç kalecinin transfer sürecini anlatan Maneger Ahmet Mert Can, kendilerine destek olan AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık ve Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanı Sayın Fikrim Damka’ ya teşekkür etti.


Geçtiğimiz haftalarda Kosova Bölgesel Kalkınma Bakanı Sayın Fikrim Damka ve beraberindeki heyet Denizli'ye ziyarette bulunmuşlardı. Bizim de yurt dışı pazarına açılmak adına uzun süredir yaptığımız çalışmaların önemli bir anahtarının bu ziyaret olacağını tahmin bile edemezdik. AYSİAD Başkanı Sayın Mahmut Catlık'ın desteğiyle Kosova'daki ilişkilerimizi güçlendirdik. Bunun neticesinde Denizli doğumlu başarılı kalecimiz Oytun Özdoğan'ın Kosova Süper Lig takımlarından KF Malisheva'ya transferini gerçekleştirdik. Hem Fenerbahçe A takımında hem de genç milli takımlarımızda forma giyen Oytun için yeni bir sayfa açmak bizi çok mutlu etti. Bu süreçte gerek Sayın Bakanın ilgisi gerekse de Mahmut beyin desteği bizler için çok kıymetliydi.

Ayrıca Oytun, bu sezon Kosova Süper Ligi'nde forma giyecek tek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı futbolcu olacak. Bunun yanı sıra mavi kart sahibi Türkiye Cumhuriyetinde forma giyen başarılı oyuncuların ülkemize transferi için de çalışmalarımızı hızlandırdık. AYSİAD Başkanı Sayın Mahmut Catlık beyle de istişarelerimize devam edeceğiz. Daha güzel işler yapmak adına emek vermeyi sürdüreceğiz.