AYDEM FEN’DE PAMÜT OPEN ’22 HEYECANI

AYDEM FEN’DE PAMÜT OPEN ’22 HEYECANI

 Münazara turnuvası düzenleyen AYDEM Fen’in öğrenci ve öğretmenleri, 54 farklı takımda toplam 108 münazara yarışmacısını okullarında buluşturdu.

AYDEM Fen Lisesi Münazara Kulübü, başarılması güç bir etkinliğe imza atıyor.  Münazara turnuvası düzenleyen AYDEM Fen’in öğrenci ve öğretmenleri, 54 farklı takımda toplam 108 münazara yarışmacısını okullarında buluşturdu.

AYDEM Fen Lisesi Münazara Kulübü, örnek bir projeyi hayata geçirmenin heyecanını yaşıyor. Kulüp öğretmenleri ve öğrencileri il genelinde lise öğrencilerinin katılacağı büyük çaplı bir münazara turnuvası düzenledi.

Cuma günü eğitim çalışmalarıyla başlayan AFL PAMÜT Open '22 Münazara Turnuvasına Denizli’nin dört bir yanından 54 takım ve toplam 108 yarışmacı lise öğrencisi katılıyor.

Yarışmaların jüriliğini ise Argüman Fabrikası ekibi yapıyor. Jüri, İstanbul’un seçkin üniversitelerinin münazara kulüplerinde görevli yetenekli öğrencilerden oluşuyor.

AYDEM Fen Lisesi binasında elemelerle başlayan turnuva heyecanı Pazar günü AYDEM Holding Merkezinde çeyrek, yarı final ve final maçlarıyla son bulacak.