AYDEM FEN LİSESİ DİKKAT ÇEKİYOR

AYDEM FEN LİSESİ DİKKAT ÇEKİYOR

2019-2020 Eğitim – öğretim yılında eğitime farklı bir bakış açısıyla yaklaşmaya çalışan AYDEM Fen Lisesi Okul Dışı Öğrenme Etkinlikleri ile dikkat çekmeye başladı.

2019-2020 Eğitim – öğretim yılında eğitime farklı bir bakış açısıyla yaklaşmaya çalışan AYDEM Fen Lisesi  Okul Dışı Öğrenme Etkinlikleri ile dikkat çekmeye başladı. Bu kez Müdür Deniz Kösehan başkanlığında ilimizin güzide işletmelerinden Erbakır’a giderek incelemelerde bulundular

AYDEM Fen Lisesi, geçtiğimiz günlerde Denizli Çöp toplama merkezinde yaptığı inceleme ve gezi çalışmasından sonra, bu kez de ilimizin önemli kuruluşlarından olan Erbakır işletmesine giderek incelemelerde bulundu. Okul Dışı Öğrenme etkinliklerine ağırlık veren  AYDEM Fen Lisesi,  okul müdürü Deniz Kösehan, Müdür Yrd. Şerife Boylu, Bilim Kulübü öğretmenleri Erden Çoban ve Bünyamin İnci rehberliğinde geleceğin mühendisleri öğrencileriyle, Denizli’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından ERBAKIR Elektrolitik Bakır fabrikasında incelemelerde bulundular. Ham veya hurda bakırın elektrolizi ile saf bakır elde edilip işlenerek kaliteli bakır üretilmesi aşamasını gözlendiler. Bu işlemler sırasında açığa çıkan  atık su, fabrikanın atık su arıtma tesisinde temizlenerek doğaya bırakılma aşamaları gözlemlendiler.

ER-BAKIR A.Ş kurulduğu günden bu yana kalite çalışmalarına devam eden ve bugün itibariyle ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 ve ISO TS 16949 belgelerine sahip bir şirkettir.

ER-BAKIR 2005 yılında Kalder tarafından yapılan değerlendirme sonucu büyük işletmeler kategorisinde "Ege Bölgesi Kalite Büyük Ödülü” nü kazanmıştır. 2007 yılında global İK danışmanlık şirketi Hewitt-ide’ nin Türkiye genelinde 12 bin çalışan arasında yaptığı "En İyi İşyeri” araştırmasında ilk 5 şirket arasında yer almış, ayrıca 2010 yılı İSO 500 araştırmasında 24. sırada yer almıştır. "KONUSUNDA ÖNCÜ, LİDER ve SAYGIN BİR DÜNYA ŞİRKETİ OLMAK” vizyonuna sahip kuruluştur.

Okul Müdürü  Deniz Kösehan “Bize kapılarını açan ve öğrencilerimizin  akademik bilgilenmelerine aynı zamanda gelecekteki meslekler ile ilgili  bilgiler edinmemize katkı sağlayan ERBAKIR A.Ş.‘ye sonsuz teşekkür ederiz.” dedi.