Ateş ölçerli korona virüs tedbiri

Ateş ölçerli korona virüs tedbiri

Buldan Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe merkezinde ateş ölçerli korona virüs tedbirini başlattı.

Buldan’da korona virüsüne karşı tedbirler artırarak devam ediyor. Buldan Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe merkezinde ateş ölçerli korona virüs tedbirini başlattı. 

Buldan girişindeki uygulama noktalarında, emniyet mensupları ve jandarma ekipleri tarafından başlatılan ateş ölçerli uygulama, ilçe merkezinde de devam ediyor. Belediye zabıta ekipleri, sık sık açık olan işyerini ziyaret ederek esnafın, belirlenen noktalarda haftanın 7 günü tezgah açan pazarcı esnafı ile ihtiyacını karşılamak amacıyla sokağa çıkan vatandaşların ateş ölçümlerini gerçekleştiriyor. 

Gün içerisinde yüzlerce vatandaşın ateşini ölçen Belediye Zabıta ekipleri şüphelendikleri bir kişiyi hastaneye sevk etti.  Korona virüs şüphesi ile hastaneye sevk edilen vatandaşın testinin negatif çıkması rahat bir nefes aldırırken tedbirlerin süreceğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Belediyemiz, kaymakamlık, ilçe emniyet müdürlüğü ve sağlık kuruluşları ile koordineli bir şekilde korona virüsü ile mücadelesini sürdürüyor. Bizim vatandaşlarımızın isteğimiz zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları. Ekiplerimiz, özellikle 20 yaş altı ile 65 yaş üstü vatandaşlarımız ve kronik rahatsızlığı bulunanların hizmetindedir” dedi.