ATATÜRK’ÜN BİZLERE EMANETİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN KURULUŞUNUN 100’ÜNCÜ YILI KUTLU OLSUN

ATATÜRK’ÜN BİZLERE EMANETİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN KURULUŞUNUN 100’ÜNCÜ YILI KUTLU OLSUN

 Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 100’üncü yılında bir kutlama mesajı yayımladı

ATATÜRK’ÜN BİZLERE EMANETİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN KURULUŞUNUN 100’ÜNCÜ YILI KUTLU OLSUN

 Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 100’üncü yılında bir kutlama mesajı yayımladı. İlhan yayımladığı mesajda, “Kurtuluşun ve Kuruluşun Partisi; Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100’üncü Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun!” dedi.

         

CHP’nin Türkiye’nin birleştirici gücü olduğunu belirten Müjdat İlhan, “Cumhuriyet Halk Partisi, Büyük ve Ebedi Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Milliyetçilik, Devletçilik, İnkılapçılık ve Laiklik ilkelerinin temelinde kurulmuştur. İlk ve Ebedi Genel Başkanımız, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir’ sözleri bizler için her daim gurur ve onur kaynağı olmuştur” diye konuştu.

İlhan, “Tüm topraklarımız işgal altındayken büyük bir inanç ve kararlılıkla bir milletin yeniden ayağa kalkabileceğini tüm dünyaya gösteren Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda; altı ok rehberliğinde ülkemize ve milletimize olan inancımızla bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan onur, gurur ve şeref duyuyorum. Cumhuriyetimiz ile yaşıt olan Cumhuriyet Halk Partisi; kurulduğu günden günümüze kadar Atatürk İlke ve Devrimlerinin, özgürlüklerin, demokrasinin, emeğin ve insanın yılmaz bekçisi olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyetini ve demokrasiyi kuran parti olarak, Türkiye'nin aydınlık gelecek hedefi ile halkımızı kucaklamaya devam edecektir” şeklinde ifadeler kullandı.

İlhan, “Kurucu Liderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere 100 yıl boyunca bu büyük ailede emek vermiş, çaba göstermiş ve bedel ödemiş tüm kadrolarını saygıyla ve şükranla anıyor, aydınlık yarınlar için durmadan mücadele eden tüm yol arkadaşlarıma selam ve saygılarımı iletiyorum” dedi