Atatürk ve Şehitlerimiz için Hayır Düzenlediler

Atatürk ve Şehitlerimiz için Hayır Düzenlediler

TES Üniversite Şubesi tarafından bugün öğle saatlerinde Atatürk ve Şehitlerimiz için Üniversite yemekhanesi önünde pilav hayrı yapıldı. Üniversite personeli ve öğrenciler hayra büyük ilgi gösterdi

Türk Eğitim Sen Üniversite Şubesi tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü sebebiyle, bugün PAÜ ana yemekhanesi önünde Atatürk ve Şehitlerimizin aziz hatırasına yönelik 2500 kişilik pilav hayrı yapıldı. Üniversite çalışanlarının ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği hayr dualar ile son buldu.  

 Türk Eğitim Sen Üniversite Şubesi tarafından 10 Kasım’da Atatürk ve Şehitlerimiz için düzenlenen pilav hayrı büyük ilgi gördü. Pilav hayrına Denizli Milliyetçi Haraket Partisi İl başkanı Yusuf Garip, Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Özgür Solak, Denizli Türkav il başkanı Abdullah Beram, Kamu Sen il başkanı Emre Erdoğan, eski Rektör yardımcısı İbrahim Kısaç, Pamukkale Üniversitesi Fen Fakültesi dekanı Prof. Dr. Yakup Kaska, bir önceki dönem Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Solmaz, bir önceki dönem Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yahya  Tülek, bir önceki dönem Turizm Fakültesi Dekanı Kasım İnce, Prof.  Dr. Yusuf Kılıç,  Prof. Dr. Ceyhun Karpuz, Prof. Dr. Aydın Yapar, Prof. Dr. Erkan Yüce, Prof. Dr. Çetin Katadal, Doçent Selim Köroğlu, Doçent Dr. Halil Özyiğit, Dr. Öğretim üyesi Ahmet Özek ile Prof. Dr. Ramazan Gökçe ve Pamukkale Üniversitesi Öğretim üyeleri, personelleri ve üniversite öğrencileri katıldı.

Türk Eğitim Sen PAÜ Şube Başkanı Fehmi Söylev, “10 Kasım’da büyük atamızın ve şehitlerimizin aziz ruhlarını yad etmek için bir pilav hayrı düzenledik. Büyük ilgi gören hayrımıza katılan ve bize destek veren bütün camiaya sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizler Türk Eğitim Sen olarak Aziz atamızın ilkeleri doğrultusunda her daim yolunda yürüyoruz. Aziz Atamızın ve silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehitlerimize rahmet diliyoruz” dedi.