ASKF YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ÖRKİ’YE ZİYARET

ASKF YÖNETİMİNDEN BAŞKAN ÖRKİ’YE ZİYARET

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen ve yönetim kurulu üyeleri Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret etti.

Denizli’deki amatör spor camiasının bir çatı altında toplandığı Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yeni yönetimi nezaket ziyaretlerine devam ediyor. 16. Olağan Genel Kurul’da yeniden başkan seçilen Feyyaz Ceşen ve yönetim kurulu üyeleri Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi ziyaret etti. Pamukkale Belediye Başkanlık makamındaki ziyarette Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Başkan Örki’ye çiçek takdim etti. Ziyarete Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen ile birlikte ASKF Genel Sekreteri Ahmet Aytekin, Futbol İl Temsilcisi Cihan Çoban, Başkanvekili Mehmet Kabakçı, Başkan Yardımcıları Mustafa Doğan ve Selim Erol da katıldı.  

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Amatör spor camiasının her zaman yanında olduğunu ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Denizli amatör camiası için önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Son genel kurulda tecrübe ve gençliği bir araya getirerek yeni bir yönetim oluşturdunuz. Önümüzdeki süreçte amatör spora hizmet edeceksiniz. Biz Pamukkale Belediyesi olarak her zaman yanınızdaydık, bundan sonra da desteklerimiz devam edecek. Kapımız ve gönlümüz her zaman sizlere açık. Bize düşecek ne varsa yapmaya hazırız. Kazasız belasız ve başarı dolu bir dönem temenni ediyorum” diye konuştu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye bugüne kadar ki destekleri için teşekkür eden Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ise “Bildiğiniz gibi daha önce 4 dönem Denizli ASKF’de başkanlık yapmıştım. 1 dönem aradan sonra yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarımla birlikte kulüplerimizin de desteği ile tekrar göreve geldik. Denizli amatör futbolunu daha iyi yerlere getirmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Tabi ki bu hizmetleri yaparken sizlerin destekleri bizim için çok değerli. Bugüne kadar hep amatörlerimizin yanında oldunuz, bundan sonra da olacağınızdan şüphemiz yok. Sizlerin kıymetli destekleriyle birlikte Denizli’yi amatör futbol açısından Türkiye’ye örnek bir il haline getirmek istiyoruz. Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarette Pamukkale’de yapılacak olan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.