Asfalt seferberliği sürüyor

Asfalt seferberliği sürüyor

Bu sezon 500 km’nin üzerinde asfalt yol hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin dört bir tarafında başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 500 kilometre hedefiyle bir süre önce başlattığı yeni sezon asfalt çalışmaları kentin dört bir tarafında devam ediyor.  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bu kapsamda Çivril ilçesinde yaptıkları asfalt döküm çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan’a Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ilk olarak Haydan Mahallesi’ndeki 2 km’lik Nene Hatun Caddesi 1. kat asfalt döküm çalışmalarını inceledi. Burada çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, daha sonra Çivril ilçesinin Seraserli-Sundurlu-Irgıllı arasında tamamladıkları 10 km’lik 1. kat asfalt çalışmalarını inceledi. 

Vatandaşlar istedi, Büyükşehir yaptı

Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada 20 km’nin üzerinde olan Çivril ilçesi - Irgıllı Mahallesi arasındaki yolun dar ve konforunun da çok sıkıntı yaratığını, vatandaşların yoğun talebi üzerine geçen yıl bu güzergahın 10 km’lik kısmını asfaltladıklarını hatırlattı. Bu yıl ise Seraserli-Sundurlu-Irgıllı arasında kalan 10 km’lik yolda asfalt çalışması yaptıklarını belirten Başkan Zolan, “Toplamda 20 km olan bu yolunuz yaklaşık on mahalleye hizmet edecek. Bu güzergahta yol genişletme çalışmaları yaptık, trafik güvenliğini ve yol konforunu en üst seviyeye çıkardık. İnsanlarımızın ulaşımını daha kolay ve konforlu hale getirdik. Çivril ilçemize ve bu bölgede olan tüm mahallelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Çivril’imiz her geçen gün güzelleşiyor

Bu yıl başlattıkları asfalt çalışmalarının en üst seviyede gayretle sürdüğünü vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Bu sene nasip olursa 500 km’nin üzerinde asfalt yol planımız var. Şu an plan dahilinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Allah‘ım kolaylıklar versin. Çivril-Irgıllı yolumuz hayırlı ve uğurlu olsun. Allah‘ım kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin. Çivril’imiz her geçen gün güzelleşiyor. Denizli’miz ve tüm ilçelerimizde sorunları çözerek, hizmetlerimizi artırarak yolumuza devam ediyoruz.”