Arslan ve Kumral'dan Ankara Ziyareti

 Arslan ve Kumral'dan Ankara Ziyareti

 Arslan ve Kumral'dan Ankara Ziyareti

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral , yeni dönemin ilk Ankara ziyaretinde çeşitli temaslarda bulundular. Başkan Kumral ve Başkan Arslan, ziyaretlerinin ilk gününde Cumhurbaşkan  Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla başlayan TBMM Ak Parti Grup Toplantısına katıldılar

Ziyaret kapsamında , Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili. Nilgün Ök 'ü Gazi Meclisinde ziyaret ettiler. Ayrıca, Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ı da ziyaret eden Başkanlar, bu nazik misafirperverliği için Milletvekili Cahit Özkan’a teşekkür ettiler.


Başkanlar  Ak Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi’yi de ziyaret ettiler . Bu nazik misafirperverliği için  Nihat Zeybekçi’ye teşekkürlerini ileten Başkanlar "İlçelerimiz için hep birlikte hizmet anlayışımızla yatırım ve projelerimize devam edeceğiz" dediler.


Ankara ziyareti kapsamında TBMM Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Hayati Yazıcı ile son olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile görüşerek ilçeleri adına taleplerini ilettiler.