ARPACI’DAN ARPACI’YA DARBE

ARPACI’DAN ARPACI’YA DARBE

CHP Pamukkale İlçesi kongresinde Arda Arpacı ile yarışan Savaş Akman, sosyal  medyada yaptığı açıklamalarda “Bazı meslekler bile babadan oğula geçmez” diyerek eleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale ilçe Başkanı Arda Arpacı, 14 Mayıs genel seçimlerinde Pamukkale ilçesindeki sandıklarda görev yapacak kişilerin listesini Seçim kuruluna geç vererek, partisini sandıklarda yalnız bırakmasının ardından ardı ardına eleştiriler almaya başladı. Memleket Partisi milletvekili adayı Osman Uluköy’den sonra CHP Pamukkale ilçe başkanlığı kongresinde, kendisi ile yarışan Savaş Akman sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamada,” Bazı meslekler bile babadan oğula geçmez Denizli siyasetinde biri kurulu örgütü dağıtır diğeri Pamukkale ilçesinin sandıklarını boş bırakır.” Diyerek, siyasetin ihmallere ve paraya dayalı yapılamayacağını söyledi. 

AKMAN’IN AÇIKLAMASI ŞÖYLE

Siyasetçi Savaş Akman, sol kesimdeki partilerin tecrübesiz ve kendilerinden başkasına güvenmeyen, istişare yapmayan kişilerin kurbanı olduğunu belirterek, “Siyaset öyle babadan oğula geçen, para ile yapılan bir şey değildir. Tecrübe ister, özgüven ister. En önemlisi de birlikte olduğun yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının fikirleri ile birlikte görev yapmanın bilincini ister” dedi. 

Savaş Akman, daha sonra şunları söyledi; “Bazı meslekler babadan oğula geçmez. Denizli siyasetinde biri kurulu örgütü dağıtır, diğeri Pamukkale ilçesinin sandıklarını boş bırakır. İktidara seçimi bu dayatmalar ve beceriksizlikler seçim kazandırıyor. İki türlü cahil vardır. Biri kara cahil, diğeri okumuşun cahili. Allah bu milleti ikisinden de korusun.”

Bilindiği gibi, CHP Pamukkale ilçe Başkanı Arda Arpacı’nın akrabası Şeref Arpacı, ikinci sıradan milletvekili adayı. Kulisler, Arda Arpacı’nın “akrabasına darbe” vurduğunu belirtiyorlar.