"Amacımız Denizli'ye ve Denizli Halkına Hizmet Etmek"

"Amacımız Denizli'ye ve Denizli Halkına Hizmet Etmek"

2024 Yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti adaylarını tek tek açıklıyor.

Pamukkale Belediye Başkanlığı için Türkay Berberoğlu’nun aday adaylığını açıklamasının ardından, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Çelikak da Sarayköy ilçesi belediye  başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

İYİ Parti İl Başkanı Nihan Cihan Özden, Merkezefendi İlçe Başkanı Süleyman Semerci, Pamukkale İlçe Başkanı Kadir Taşkın, Pamukkale belediye başkan aday adayı Türkay Berberoğlu, yönetimlerin ve partililerin katıldığı toplantıda ilk konuşmayı İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden yaptı.

Başkan Özden konuşmasında; "Çok kıymetli dava arkadaşlarım; Ülkemizde onurdan yoksun bir siyasi topluluğun etkisi altında kalmış bir kitlenin olduğunu yaşadığımız bu dönemde görüyor ve gözlemliyoruz.

Kuzu postuna bürünmek, dolambaçlı ve mesnetsiz iddialar yayarak siyaset yapmak normalleşmiş durumda. Ancak hiç sorun değil… Biz “İYİ”ler onurumuzdan, haysiyetli duruşumuzdan zerre ödün vermeden savaşmaya, çalışmaya devam edeceğiz. Mutlak suretle bir kazananın bir de kaybedenin olacağı; ancak bizim yani en İYİ yönetimi hak eden hepimizin kazanacağı bir yarışa daha giriyoruz. Kaybedilen yerlerde şahsiyetlerin değil ülkemizin olacağı aşikârdır.

Yanlış politika ve yatırımlar ile yönetilen ülkemizin geldiği durum ortada. Korkusuzca savaşarak sonuca gitmek için en İYİ ve kararlı mücadeleyi ülke çapında verecektir. Buradan güzel Denizli’mizde yaşayanlara seslenmek istiyorum; Amacımız millete hizmet etmek, Amacımız Denizli’mize, Ülkemize hizmet etmek. Bizler şahsi menfaat hesaplarıyla değil, millet yolunda hizmet ediyoruz. Bizler Türk Milletini muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaya ant içtik. Bize gönül verenlere söz veriyoruz;

Atamızın mirasına sahip çıkmaya ant içtik.

Genel Başkanımız’ın da dediği gibi “Kapımız herkese açık değil, Atatürk’e düşman olanlara, Cumhuriyet değerlerini hiçe sayanlara, Hatay Arap şehridir diyenlere, Demokrasimiz ile sorunu olanlara, Türk demekten korkanlara, Andımızdan rahatsız olanlara, Anayasamızın ilk dört maddesi ile sorunu olanlara…” kapımız kapalıdır.

Unvanımız kanımızdır, Sermayemiz canımızdır, Yükümüz imanımızdır, Vatan emrederse durmayız, cenk ederiz.Şöhret, ad, şan bize yasak, Biz gözü bağlı gidenleriz.Rotamız net, pusulamız millettir." diyerek sözlerini tamamladı.

Yapılan basın toplantısında,  İYİ Parti Sarayköy İlçe Belediye Başkan aday adayı Ahmet Çelikak da adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bu işe inanacağımıza kanaat getirdim ve Belediye Başkanlığına adaylığımı koydum. Belediye başkanlığı çok kutsal bir görevdir. 1999-2004 yılları arasında Sarayköy Belediye Başkanıydım. Ufak bir talihsizlik yüzünden belediye başkanlığımız sona erdi. 20 yıldır Sarayköy’de yapılamayan işleri yaptık. Sinyalizasyondan tutun jeotermal enerjiye kadar Denizli’ye gelip gitmeyen araçları halk otolarıyla çözdük. Sarayköy’de ilk yapılamayanları yaptık. İnşallah, projelerimizle tekrar aday olduk ve gümbür gümbür geliyoruz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Biz söz verdikse yaparız. Sarayköy’de yapılacak çok işler var ve bu işleri yapmak için talip oldum.” diyerek açıklamasını tamamladı.

Daha sonra İl Başkanı Nihan Cihan Özden ve Sarayköy İlçesi Belediye Başkan aday adayı Ahmet Çelikak tebrikleri kabul ederek toplantı sona erdi.