ALİ SEMERCİ 'NİN HONAZ’DA RÜZGARI BAŞLADI

ALİ SEMERCİ 'NİN HONAZ’DA RÜZGARI BAŞLADI

ALİ SEMERCİ 'NİN HONAZ’DA RÜZGARI BAŞLADI

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım başladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Honaz Belediye Başkan adayı Ali Semerci, yerel seçim startını verdi. Honaz’da Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi törenle açıldı. Mehteran Takımı marşları ile başlayan ve lokma hayrının yapıldığı açılış töreni büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti. 

Honaz Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP MYK üyesi Ali Uçak, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, meclis üyeleri, ülkü ocakları üyeleri, muhtarlar, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış konuşmasında projelerini tek tek anlatan Cumhur İttifakı Honaz Belediye Başkan adayı Ali Semerci,  “Honaz’a eski yolcu uçağı getirip içine kafe ve restaurantımızın işletmesini belediyemiz tarafından çok uygun fiyatlarla vatandaşlarımıza sunulacağız. Aqua Park ve yüzme havuzu projemizi hayata geçireceğiz. Gürlek mahallemizde toptancı hali projemizi gerçekleştireceğiz. Dar gelirli vatandaşlarımıza 300 konukluk ev projemiz var bunun 150 konuk Honaz merkezde 75 konuk Kaklık’ta  75 konukta Kocabaşta olacak. Honaz, Kaklık ve Kocabaş’ta Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi projemizi hayata geçirerek, gençlerimizin vakit geçirebileceği Sinema, Kapalı Spor Salonu, tiyatro, Kreş, kütüphane ve etüt merkezleri, sağlık kabini ve pilates salonu projelerimizi gerçekleştirerek ilçemize yeni bir nefes getireceğiz. 

 Çiftçileri unutmadığını vurgulayan Başkan Semerci, “Çiftçilerimize ilaç ve gübrede yüzde 35 varan indirimler sağlayacağız. Tarımsal kooperatiflerde elektrikte güneş panellerine geçerek indirimli elektrik vereceğiz. Honaz vakfı projemizde var, öğrencilerimize burs imkanı ve ilk okul ortaokul ve lise öğrencilerimize de kırtasiye yardımları yapacağız. Aşevi projemizi de hayata geçirerek ihtiyaç  sahiplerine yemek götüreceğiz. Honaz halkına söz veriyorum tüm bu projelerimizi hayata geçireceğiz. Tüm Honaz halkının desteklerini istiyorum” diye ifade etti. 
Daha sonra MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Yücel Güngör, MHP MYK üyesi Ali Uçak, Cumhur İttifakı Honaz Belediye Başkan Adayı Ali Semerci’ye destek konuşmaları yaptı. 

BAŞKAN ZOLAN “ALİ SEMERCİ NE İSTERSE EL BİRLİĞİ İLE YAPACAĞIZ”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’da yaptığı konuşmada; Honaz Belediye Başkan adayımız Ali Semerci’nin verdiği sözler bizim sözümüzdür, el ele vererek Honaz’ımıza daha çok hizmet edeceğiz. 2014 yılında Honaz ilçemize gelerek bir çok hizmetler verdik henüz hizmetlerimiz bitmedi, Honaz için bir çok projelerimiz var Ali Semerci kardeşimle el ele vererek bir çok hizmetleri de yapacağız. İlk doğal gaz Honaz’ımıza geldi henüz bitmeyen yerlerimizde en kısa sürede tamamlanacak. Honaz’da ikinci üniversite hayalimiz vardı ve biz o hayalimizin peşinden koşuyoruz, Honaz’a Ziraat Fakültesi ve Teknolojik üniversitesi gerekli bunun için hedefimize ulaşacağız. Semerci Başkanımız ne isterse el birliği ile yapacağız” dedi.