Ali Semerci : “Biz umutları çalmak için değil, umut olmak için geliyoruz”

Ali Semerci : “Biz umutları çalmak için değil, umut olmak için geliyoruz”

Honaz Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Ali Semerci “Biz umutları çalmak için değil, umut olmak için geliyoruz” dedi

Denizli’nin Honaz ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Honaz Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Ali Semerci “Biz umutları çalmak için değil, umut olmak için geliyoruz” dedi.

Gençlik yıllarından bu yana aktif siyasetin içinde olduğunu ifade eden  Ali Semerci Milliyetçi Hareket Partisi’nde Honaz ilçe başkanlığının ardından 2009- 2014 yıllarında Honaz Belediye Başkan adayı oldu. Az farkla seçimleri kaybeden Semerci,  2015 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nde MYK’da yer alan Ali Semerci 3 yıllık görevinin ardından Ali Semerci “2024 seçimlerinde tekrar aday oldu,  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız  Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin  takdirleri ile Honaz Cumhur ittifakı Milliyetçi Hareket Partisi’nden adayım. 2014’deyarım kalan  bir hikayemiz vardı şimdi bu hikayemizi tamamlamak için geliyoruz, umutları çalmak için değil, umut olmak için geliyoruz” diye ifade etti.

ALİ SEMERCİ KİMDİR?

1974 Honaz doğumlu ilk orta ve lise eğitimini Honaz’da tamamlayan Ali Semerci  ilçede Muhasebeci olarak faaliyete başladı. Muhasebeciliğin ardından Ticarete atılan Semerci  Sigortacılıktan sonra iletişim sektörüne girerek Denizli Merkezde iletişim sektörü ile ilgili ticarete atıldı. Büyüme gösterdiği iletişim sektörünü Aydın ve Muğla iline taşıdı ayrıca Honaz’da ayakkabı mağazası ve oto galeri işletmesinde de ticari faaliyetlerini  sürdürüyor.

Honaz Cumhur İttifakından MHP adayı olarak belirlenen Ali Semerci  bazı projelerini ve hedeflerini şu şekilde açıkladı :

TARIMI, EĞİTİMİ DESTEKLEYECEĞİZ

Gelir getirici projeler ile ekonomisi tarıma dayalı girişim fırsatlarından bahsede Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Honaz Belediye Başkan Adayı Ali Semerci önceliğimiz Gürlek Mahallemizde Toptancı hal projemiz gerçekleştireceğiz. Honaz ilçemize Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezini kazandıracağız, Belediyemize bağlı olarak bir bölgeye eski yolcu uçağı getirip Kafe ve restaurantımızı belediyemiz tarafından çok uygun fiyatlarla vatandaşlarımıza sunulacağı, çocuklarımızın ve gençlerimizin vakit geçirebileceği Sinema, Kapalı Spor Salonu ve tiyatro kültür merkezi adı altında kaffelerin eğlence merkezleri  ilçemize yeni bir nefes getireceği Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi projemizi hayata geçireceğiz”dedi.

ÖRNEK AQUAPARK PROJESİ

Büyük projeler her anlamda  gençlere katkı sağlayacağını vurgulayan Semerci ilçemizde Aqua Park projesini hedefliyoruz klasik bir Aqua Park düşünmüyorum, suya dalga veren, farklı yüzeme havuzu ve ayrıca plajı olan büyük bir proje hedefliyoruz.

Pamukkale'nin yerin altındaki benzeri olarak tanımlanan Kaklık Mağarası ile ilgili projelerini dile getiren Semerci “Turistlerin yoğun ilgi gösterdiğin Kaklık Mağarasına otel yapmayı planlıyoruz” dedi.

UYUŞTURUCU SORUNU ÇÖZÜM GETİRMEK

Türkiye’de ilk 5.sırada yer alan uyuşturucuyu engellemek için öncelikle gençlere yatırım yapmak olduğunu söyleyen Semerci “Üzülerek söylüyorum ne yazık ki, Emniyet kanalizasyondan alınan örnekte Türkiye’de 5.sırada olan ilçemizde uyuşturucu yer aldı. Uyuşturucuyu engellemek için gençlerimizin yönünü değiştirmeyi ve onlara kültür merkezlerini ve eğlence merkezlerini artırarak bu tip uyuşturuculardan kurtarmak için gençlerimizi yatırım yapmalıyız” dedi.

Son olarak bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz, zaten Honaz’ın ve Honaz’lının sorunlarını biliyorum, çok çalışarak önce seçimleri kazanacağız , sonra Honaz ve Honaz’lılara kazandıracağız. Bize güvenip aday olmamızı sağlayanlara ve seçimde bize güvenip oy vereceklere çok teşekkür ediyorum dedi.