Ali Keskin ve İsmail Yarımca Çal'ı renklendirdi

Ali Keskin ve İsmail Yarımca Çal'ı renklendirdi

Denizli’nin üzüm bağlarıyla meşhur Çal İlçesi’nde bu yıl 22’ncisi düzenlenen Çal Bağbozumu, Kültür ve Sanat Festivali yoğun katılım ile gerçekleşti

Çal Bağbozumu, Kültür ve Sanat Festivali MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin, Kale eski Belediye Başkanı İsmail Yarımca katılınca daha da renklendi.

Denizli’nin üzüm bağlarıyla meşhur Çal İlçesi’nde bu yıl 22’ncisi düzenlenen Çal Bağbozumu, Kültür ve Sanat Festivali yoğun katılım ile gerçekleşti. Festivale MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin, Kale eski Belediye Başkanı İsmail Yarımca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Çal İlçesi’nde bu yıl 22’ncisi düzenlenen Çal Bağbozumu, Kültür ve Sanat Festivali yoğun katılım ile gerçekleşti. Birbirinden farklı etkinliklerin ve konserlerin düzenlendiği geceye MHP’nin kurmayları adeta çıkartma yaptı. Festivale MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin, Kale eski Belediye Başkanı İsmail Yarımca, MHP’li yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Festivalde  sahne alan ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt ise seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile etkinliğe katılanlara unutulmaz anlar yaşattı. Konser sonrasında sahneye davet edilen MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin, burada yaptığı konuşmada, böyle bir festivale ev sahipliği yapan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ve ekibine teşekkür ederek, ünlü sanatçıya hediye takdim etti.