ALİ KESKİN : EMANETİNE EVLATLARIN OLARAK SAHİP ÇIKACAĞIZ

ALİ KESKİN : EMANETİNE EVLATLARIN OLARAK SAHİP ÇIKACAĞIZ

Merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 21. Yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan 21.Dönem Milletvekili Ali Keskin “Aradan geçen 21 yıla rağmen ona olan özlemimiz hiçbir zaman azaltmadı.

Merhum Alparslan Türkeş’in vefatının  21. Yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan 21.Dönem Milletvekili  Ali Keskin “Aradan geçen 21 yıla rağmen ona olan özlemimiz hiçbir zaman azalmamış, aksine yaşadığımız siyasal olayların onu hep haklı çıkartmış olması,hayatta iken ortaya koyduğu vizyonun doğruluğuna bizleri daha da inandırmıştır.

O yürekten inandığı ve gönülden bağlandığı Türklük aşkı uğruna her türlü meşakati göze alan ve yaşayan çelikten iradesi ile sarsılmaz azmi hiçbir tereddüt belirtisi göstermeyen tam bir inanç timsalidir.Yetiştirip emanet ettiği ülkücü gençlik ile vatanı için göreve hazır bir siyasal kadro olan Milliyetçi Hareket Partisi ,O’nun en büyük eseridir.

Bu eserle ne kadar gurur duysak azdır.Hiçbir zorluğa teslim olmadan ,inanç ve azimle yürütülen bir mücadele sonunda, 1969 yılında Adana ‘da yapılan kurultay ile üç hilalli sembolüne ve bugünkü adına kavuşan Milliyetçi Hareket Partisi onun  liderliği ve klavuzluğu ile yılları aşarak bugünlere gelebilmiştir.Yüreği millet sevgisi ile çarpan cesur aydınlardan oluşan bir avuç mücadele adamının O’nun öncülüğünde başlattığı bu uzun yolculuk aşama aşama köklenerek bugün vazgeçilmez bir siyasal hareket haline gelmiştir.Türk milliyetçileri O’nun liderliği ile kendilerine dayatılan sınırlı bir siyasal hareket alanını yürekli ve akıllı bir siyasal mücadele ile bugüne kadar uzanan çizgide kırılma olmaksızın sürekli genişletmesini bilmişlerdir.

Sayın Genel Başkanımız 03.04.2018 tarihinde yapmış oldukları grup toplantısında Başbuğumuz şu şekilde anlatmaktadır;

“Bir devlet adamı düşünün,vefatının üzerinden 21 yıl geçmesine rağmen devamlı surette hayır ve hürmetle anılıyor olsun.Bir siyaset adamı düşünün,millete adanmış şerefli ve onurlu bir ömüre muazzam ve meşakkat dolu mücadeleleri sığdırmış olsun.Bir lider düşünün Türk’lüğe inanmış hizmetkarlığı ile haysiyetli hayat çizgisi ile ülkücü duruş ve vakarıyla milyonların gönlünde taht kursun.

İşte o lider, işte o devlet ve siyaset adamı partimizin kurucu genel Başkanı Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’dir.Edebiyete irtihalinin üzerinden 21 uzun yıl geçmesi ona karşı beslediğimiz sevgiden, ona karşı duyduğumuz saygı ve bağlılıktan hiçbirşey kaybettirmemiştir.

Yolu yolumuz, davası davamızdır.Bıraktığı emanetlere de  evlatları olarak sonsuza kadar sahip çıkacağız.

Mekanı cennet ruhu şaad olsun. Rabbim Peygamber Efendimize (S.A.V) komşu eylesin.

                                                                                                                                 ALİ KESKİN

                                                                                                                     21.DÖNEM MİLLETVEKİLİ