Alçakça Saldırıyı Kınıyoruz

Alçakça Saldırıyı Kınıyoruz

Evinin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ konusunda açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi İl Başkanı Aykurt Yıldırım, “Bu…

Evinin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ konusunda açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi İl Başkanı Aykurt Yıldırım, “Bu alçakça saldırıyı nefretle kınıyoruz. Kutuplaşmaya zemin hazırlayan bu saldırı düşündürücüdür.” Dedi.

İl Başkanı Aykut Yıldırım açıklamasında daha sonra ise;”Genel Başkan Yardımcımız Sn. Selçuk Özdağ'a evinin önünde yapılan silahlı ve sopalı saldırıyı üzüntü içinde öğrenmiş ve aşağıdaki açıklamayı yapmıştır. 

Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, maşa olarak kullanılan bu suçlu ya da suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz.

Saldırı demokrasimize yapılmış kirli bir saldırıdır. Kutuplaşan memleketin, asayiş yönünden iyiye gitmediğinin işaretidir. Şu unutulmamalıdır, her ne kadar bizler iktidara göre, karşılarında da olsak, bizim canımızı, malımızı korumakta Devletin görevi, İçişleri Bakanının önceliği olmalıdır. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir.

Bu vesile ile Sayın Selçuk Özdağ'a acil şifalar diliyoruz. Yakınlarına ve camiamıza büyük geçmiş olsun.” Şeklinde konuştu.