AKP Pamukkale İlçe Başkanı istifa etti

AKP Pamukkale İlçe Başkanı istifa etti

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 6 yıldır yaptığı görevinden istifa etti. Başkan Gökbel “İnandığımız Yolda Yürüyeceğiz” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Parti binasında düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı. Başkan Gökbel istifa sürecine dair değerlendirmeler bulundu ve adaylık konusunda kapıyı açık bıraktı. Gökbel açıklamasında, "Genel merkezin takdiri ile istifa süreci vardı o nedenle istifamızı verdik. İlk göreve geldiğimizde 40 yaşında idim yaş 45 oldu. Herşeyden önce milletimize,  davaya hizmet etmenin heyecanı ile zamanın farkı da değiliz. Bundan sonraki süreçte büyükler ne söylerse millete hizmet etme noktasında önümüze bakarız. 28 Ocak 2018 tarihinden bu yana Pamukkale İlçe başkanlığı görevini yürüttük. AK Parti millet hareketidir. Yapılamaz denilenleri başarmış bir partidir. Son 6 yılda 20218, 2019 ve 28 Mayıs seçimlerini gerçekleştirdik" dedi.

"İNANDIĞIMIZ YOLDA YÜRÜYECEĞİZ"

Dava şuurunun fedakar insanların omuzunda yükseleceğini ifade eden Gökbel, "Hizmet seferberliğinde görev süremizce görevimizi hakkıyla yerine getirdiğimiz düşünüyorum. Mahalle buluşmaları yaptık. İlçe başkanlığımıza vatandaşları ağırladık. AK Partide parti üst yönetim ve şahsını yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Gönül birliği ile aldığımız karar gereğince görevden ayrılıyorum. Davamızın sancağını üstte tutmaya devam edeceğiz. İnandığımız yolda yürüyoruz"  dedi.