AKCAN, ZOLAN’A TEŞEKKÜR ETTİ, DEVAMINI İSTEDİ

AKCAN, ZOLAN’A TEŞEKKÜR ETTİ, DEVAMINI İSTEDİ

Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Çal’da 150 çiftçiye 5 bin zeytin fidanı dağıtıldı.

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi desteği, Çal Belediyesi ile İl Tarım Müdürlüğü’nün organizasyonuyla Çal’daki 8 mahallede oturan 150 çiftçiye 5 bin zeytin fidanı dağıtıldı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Kırsal kalkınmayı desteklediğinden ötürü Büyükşehir Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ediyorum, bu desteklerin devamını bekliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal alanda yaşayan vatandaşların desteklenmesi ve tarımda verimliliği arttırmak adına Çal ilçesine 5 bin zeytin fidanı gönderdi. İlk etapta Kabalar, Karapınar, Dağmarmara, Ortaköy, Develler, Bahadınlar, Baklan Çakırlar ve Bayıralan mahallesinde oturan 150 çiftçiye 5 bin zeytin fidanı dağıtıldı. 

Zeytin dağıtım töreni İlçe Tarım Müdürlüğü’nde yapıldı. Üreticilere zeytin fidanlarını Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, İlçe Tarım Müdürü Aydoğan Gürcan, AK Parti İlçe Başkanı Alper Çağatay Halatçı teslim etti. 

“ÇAL’A DESTEKLER DEVAM EDECEK”

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, zeytinin tarih boyunca bereket, barış ve saflığın sembolü olduğunu vurgulayarak, “İlk etapta 5 bin zeytin fidanı dağıtıldı. Bunun devamı gelecek. Başka mahallelere de dağıtım yapılacak.  Kırsal kalkınma ülkelerin ekonomileri için son derece önemli. Kırsal kalkınmanın desteklenmesine büyük önem veren Büyükşehir Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ediyorum. Bu desteklerin devamını da bekliyoruz” dedi.