AKCAN VE EKİBİ REKORA KİLİTLENDİ

AKCAN VE EKİBİ REKORA KİLİTLENDİ

SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVADA DURDURAMADI, ADETA 31 MART AKŞAMININ PROVASI YAPILDI

31 Mart yerel seçimlerinin final haftasında Denizli’nin Çal ilçesinde Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fethi Akcan’ın İsabey mahallesi ziyareti gövde gösterisine döndü. Binlerce vatandaş, İsabey’de kucaklaştı. İftar yemeğinin yendiği kapalı Pazar yeri ve çevresi karnaval alanına döndü. Coşkunun tavan yaptığı “Cumhur İttifakı İsabey Buluşması”nda konuşan Akcan, “Yeni dönemde daha büyük hizmetlerde bulunacağız” dedi.

Çal Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Fethi Akcan, İsabey Mahallesi’ndeki iftar yemeği programına katıldı. MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın da katıldığı iftar yemeği öncesi, Akcan coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Soğuk ve yağışlı havaya rağmen binlerce vatandaş İsabey’deki iftar yemeğine katıldı. Atatürk posteri ve Türk bayrakları açıldı, meşaleler yakıldı. İsabey Kapalı Pazar Yeri, karnaval alanına döndü. “En büyük başkan bizim başkan” sloganları atıldı. 

Coşkulu kalabalığa seslenen Fethi Akcan, “Sandıklar patlayacak bu iş bitti. Ben ve ekibim bu sevgiye, saygıya layık olmak için yeni dönemde daha çok çalışıp, daha çok hizmet üreteceğiz. 2024-2029 arasında Çal’a daha önemli hizmet yapılacağına herkes tanık olacak. 5 bine yakın insan İsabey’de kucaklaştık. Hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun yanımızda olan, destekleyen Büyük Çal Ailesi’nin her bireyine minnettarım” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise, Çal’ın rekora kilitlendiğini söyleyerek, “Çal adayımız Fethi Akcan ve Büyükşehir adayımız Osman Zolan sandıkları patlatacak. Bunu Çal’da çok net görüyoruz. Çal rekora kilitlenmiş” dedi. 

Başkan Akcan, konuşmanın ardından dakikalarca vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.