AK Partili Uğur Gökbel’den 30 Ağustos mesajı

AK Partili Uğur Gökbel’den 30 Ağustos mesajı

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 30 Ağustos Zaferi’nin 96. Yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı

TARİHİMİZ ŞANLI ZAFERLERLE DOLU

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türk Milleti’nin geçmişinin kendisini yok etmek isteyen güçlere karşı kazandığı zaferlerle dolu olduğunu belirterek, “Yine üstümüze geliyorlar. Biz inanıyoruz ki; Allah’ın izniyle zafer yine bizim olacak. Büyük Türkiye yolculuğumuza kimse engel olamayacak” dedi.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, 30 Ağustos Zaferi’nin 96. Yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Türk Milleti’nin geçmişinin şanlı zaferlerle dolu olduğunu belirterek, “1071’de kat be kat üstün olan bir orduya karşı kazandığımız Malazgirt Zaferi ile Anadolu’nun kapılarını açtık. Bu toprakları yurt yaptık, vatan yaptık. Vatanımıza, milli birlik ve bütünlüğümüze yönelen her türlü tehdidi Allah’ın yardımıyla bertaraf ettik. Dünyanın hiçbir yerinde bizim kadar saldırıya uğramış, topraklarına göz dikilmiş başka bir millet yoktur. Aynı zaman da bu saldırılara karşı yüzyıllar boyu vatanını koruyabilmiş başka bir millet de yoktur. Şanlı geçmişimizle gurur duyuyoruz” dedi.

HEPSİNİN ÜSTESİNDEN GELDİK

Türkiye’nin yeni saldırılarla yüz yüze olduğunu vurgulayan AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Yüzyıllar boyu amaçlarını gerçekleştirmek için aralıksız saldırılar düzenliyorlar. Kimi zaman haçlı seferi, kimi zaman işgal girişimi, kimi zaman darbe girişimi, kimi zaman da ekonomik savaşlar açtılar bu millete. Hepsinin üstesinden geldik, gelmeye de devam edeceğiz. İhtiyacımız olan tek şey, bizi bugünlere getiren, Malazgirt Zaferi’ndeki, İstanbul’un fethindeki, Çanakkale’deki, Kurtuluş Savaşı’ndaki, 15 Temmuz darbesindeki ruhu her daim yüreklerimizde canlı ve diri tutmaktır. Bu ruha sahip çıktıkça, Allah’ın yardımıyla nice belaları def edip, zaferler kazanacağız. Biz inanıyoruz ki; zafer yine bizim olacak. Büyük Türkiye yolculuğumuza kimse engel olamayacak 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, bu toprakları bizlere yurt yapan, nesilden nesile kanlarını, canlarını feda ederek sahip çıkan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.