AK Parti Pamukkale İlçe Yürütme Kurulu Belli Oldu

AK Parti Pamukkale İlçe Yürütme Kurulu Belli Oldu

Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, ilçe yönetim kurulunun ardından yürütme kurulunun isimlerini de belirledi

Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı görevinden 2024 yerel seçimlerinde aday adayı olmak için istifa eden Uğur Gökbel’in yerine göreve gelen Başkan Osman Özpek, yürütmede A Takımı’nı belirledi. Özpek, geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği ilk yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Üyelerini açıklamıştı.


 Çalışmalarını sürdüren Özpek, İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek yeni Yürütme Kurulu Üyelerini belirledi. AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, “Pamukkale’mizde Türkiye Yüzyılı’nın idrakini ve sorumluluğunu taşıyacak A takımımız milletimizin hizmetine hazır.


 Yürütme Kurulu üyelerimizi belirlerken işi yapabilecek, zaman ayırabilecek olan arkadaşları seçtik. Bu arada uyumlu bir yürütme kurulu oluşturduğumuzu düşünüyorum. Aslında biz sadece 10 kişilik yürütme kurulu ile değil, 30 kişilik yönetim kurulu ile bir bütünüz. 30 kişi olarak çalışacağız. 10 kişilik yürütme kurulunu belirlerken bunun sadece yapılması gereken zorunlu bir seçim olduğunu ve 30 kişilik yönetim kurulu olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 


Hedefimiz öncelikle 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerdir. Yerel seçimlerde hem Pamukkale’de hem de Denizli’de Ak belediyeciliğin devam etmesi amacındayız. Yeni yürütme kurulumuz hayırlara vesile olsun” dedi.


 AK PARTİ PAMUKKALE İLÇE YÜRÜTME ÜYELERİ
 1- İLÇE BAŞKANI OSMAN ÖZPEK 
 2- SİYASİ VE HUKUKİ İŞLER BAŞKANI CEMAL IŞIK 
 3- TEŞKİLAT BAŞKANI MURAT ALTAN 
 4- SEÇİM İŞLERİ BAŞKANI UĞUR BALAY
 5- TANITIM MEDYA BAŞKANI YUNUS ÇİFTÇİ 
 6- SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKANI ÖZER AYDIN 
 7- YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI FAHRETTİN GÖKSU     8- EKONOMİ İŞLER BAŞKANI İBRAHİM SABUNCUOĞLU 
9- SİVİL TOPLUM VE HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANI TAHİR TOKDEMİR 
10- MALİ VE İDARİ İŞLER BAŞKANI MURAT GÜNAY 
11- İLÇE SEKRETERYA İŞLERİ BAŞKANI ÖMER İNAL