AK PARTİ KULİSLERİ HAREKETLENDİ

AK PARTİ KULİSLERİ HAREKETLENDİ

Yerel Seçimlerin yaklaştığı aday adaylarının artık ortaya çıkmaya başladığı dönemde Türkiye’nin bir numaralı partisinde de kulislerde hareketlenme başladı

Yerel Seçimlerin yaklaştığı aday adaylarının artık ortaya çıkmaya başladığı dönemde Türkiye’nin bir numaralı partisinde de Denizli kulislerinde hareketlenme başladı

Kurulduğu günden bu yana Denizli Belediye seçimlerini kaybetmeyen Ak Parti’de aday olmak hemen hemen Belediye Başkanı olmakla eşdeğer gibi. Denizli’de bulunan Belediye Başkanlıklarının da çoğu Ak Parti ve Cumhur ittifakının elinde bulunuyor. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için bir çok Ak Partili Osman Zolan çok çalışıyor hizmet ediyor ve partimizi en iyi şekilde temsil ediyor. Bundan dolayı Osman Zolan mutlaka aday gösterilmeli hizmetler kesilmeden devam etmelidir deniliyor. Uzlaşmacı kişiliği,partili ayırt etmeden hizmet etmesi, hangi belediye başkanı , hangi partiden seçilmiş olursa olsun Büyükşehir’e ait olan hizmetleri eksiksiz ve hatta fazlası ile yapıyor, gitmediği yer , konuşmadığı kişi yok , Partimizin kazanmaya devam etmesi için Osman Zolan vazgeçilmezimizdir diyenler çok.

Geçen dönem kaybedilen Merkezefendi Belediyesi’ne ise Ekrem Başer’in aday gösterilmesi çok iyi olur deniliyor. Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı ve aday gösterildiği Milletvekili seçimlerinde çok başarılı çalışmalar yapması bu işe hazır olduğunu bize gösteriyor. Ailesinin ve kendisinin işlerini ve yerleşimlerinin bu bölgede olması bizim için ayrıca avantaj , Vizyonu,Misyonu , kişiliği ile potansiyeli bize tekrar bu ilçeyi kazandırır. Ayrıca Merkezefendi teşkilatını iyi tanıması ve genç yaşındaki tecrübesi, enerjisi ile birleşince Merkezefendi’ye hakettiği Ak Parti belediyeciliğini getirecektir deniliyor.

Pamukkale Belediyesinde  ise kurulduğu günden beri iki seçimi kazanmamıza rağmen orada beklediğimiz oy patlamasını alamadık. Gerek Büyükşehir , gerek Pamukkale Belediyesi hizmetleri eksiksiz yerine getirmesine rağmen beklediğimiz oy patlaması yok. Buraya taze kan lazım, bu bölgeden daha fazla oy çıkartacak aday ise Halil Pekdemir’dir. Bu bölgede çok sayıda Acıpayam ‘lı, Çameli’li , Tavas ve Kale’li vatandaşlarımız oturuyor. Ayrıca burda ikamet eden Serinhisar’lılar da seçimlerde belirli bir unsurdur.  Halil Pekdemir Acıpayam ‘lı olduğu için burada ikamet eden Acıpayam ve Çameli’lerin oylarını diğer adaylara göre daha fazla alacaktır. Serinhisar’lılar komşularına daha fazla destek verecektir. Ayrıca çok başarılı bir şekilde yaptığı İl Genel Meclisi Başkanlığı görevi esnasında , Tavas ,ve Kale’ye ve diğer tüm ilçelere yaptığı hizmetlerle gönüllerde yer aldı. Kurulduğu günden beri Partimizi her alanda temsil etti, yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olması ayrı bir avantajı. Ama en önemlisi bize göre buradan gelecek en az %10 fazla Halil Pekdemir oyu, Büyükşehir seçimlerinde Osman Zolan’ın elini rahatlatacak ve rahat bir şekilde kazanmasını sağlayacaktır dediler.

Ak Parti’de kim , nereye aday olursa olsun son sözü Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan söyler.  Bazı Ak Partiye gönül verenlerin  düşünceleri bu şekilde . Bazıları daha farklı düşünebilir. Önce Büyükşehir adayı belirlenecek daha sonra ise ilçe adayları belirlenecek olan Ak Parti’de heyecanlı bir bekleyiş var. Bekleyip göreceğiz. 

Derleyen: Hakan Altınsır