AK PARTİ DENİZLİ’DE YENİ İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU BAŞKAN GÜNGÖR, YENİ A TAKIMINI AÇIKLADI

AK PARTİ DENİZLİ’DE YENİ İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU BAŞKAN GÜNGÖR, YENİ A TAKIMINI AÇIKLADI

Ak Parti Denizli İl Başkanlığı, 2024 yerel seçimlerine yeni yönetimle giriyor

Ak Parti Denizli İl Başkanlığı, 2024 yerel seçimlerine yeni yönetimle giriyor. Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylanan il yönetimin ardından yürütme kurulunda yer alan yeni A Takımını açıkladı.

31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimler için titiz bir çalışma yürüten Başkan Güngör’ün, belirlediği yeni il yönetimi, geçen hafta Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylandı. Başkan Güngör, yönetimin onaylanmasının ardından yürütme kurulu üyelerini belirledi.

“Yeni il yönetimimiz Genel Merkez tarafından onaylandı”

Genel Merkez tarafından onaylanan yönetimin ardından yeni A takımını açıklayan Başkan Güngör; “Denizli’mizi 2024Yerel Seçim zaferine ve inşallah daha nicelerine taşıyacak yeni il yönetim kurulumuz, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in teklifi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bize verdiği yetki belgesiyle birlikte18 Ekim 2023 itibariyle onaylanmıştır. Yeni yönetimimizde görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Bugüne kadar birlikte mücadele verdiğimiz önceki dönem çalışma arkadaşlarımın her birine emekleri ve gayretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 

“İsimler değil yapılan işlerin önemi büyüktür”

Yenilenmek, tazelenmek AK Partimizin genlerinde var. Milletimizin kurduğu AK Partimiz de isimlerin değil yapılan işlerin, ortaya atılan fikir ve icraatların önemi büyüktür. Yenilenmiş il yönetimimizle tekrar Bismillah diyerek başladığımız bu kutlu yolda, bugün itibariyle Yürütme Kurulumuzu da belirlemiş olduk. Tüm Denizli teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun. Durmak Yok Yola Devam... TürkiyeYüzyılı için; Hep Yeni Hep İleri!” ifadelerine yer verdi.

İşte Başkan Güngör’ün yeni A Takımı listesi;