AK Parti Denizli’de Temayül büyük bir katılımla gerçekleşti

AK Parti Denizli’de Temayül büyük bir katılımla gerçekleşti

Ak Parti Denizli İl Başkanlığı Temayül yoklaması Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşti

Ak Parti Denizli İl Başkanlığı Temayül yoklaması Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşti. Yaklaşık 2000 üyenin katılımıyla gerçekleşen temayül oylamasında Denizli’nin tüm ilçeleri katılım sağladı. 40 Aday adayının bulunduğu temayül yoklaması TBMM Ak Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.  16.00 temayül sona erdi.

Temayül Yoklaması ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör:

Temayül yoklamamız öncelikle Denizlimize ve Türkiyemize hayırlı olsun. Ak Parti teşkilat tabanımızın milletvekili aday adaylarımız hakkındaki görüşlerini almak üzere yapılan bu çalışma bugün sabah 10 itibariyle başladı, saat 16.00 da sona erecek.

Temayülümüze katılım yoğun bir şekilde devam ediyor. Yaklaşık 2000 üyemizin bu konudaki görüşlerine başvurduk. Temayül yoklamasının koordinasyonunu TBMM Ak Parti Grup Başkanımız Sayın İsmet Yılmaz’ın ve Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ın katıldığı bir süreçte beraberiz .

Burada 19 ilçemizin 19’ununda katıldığı, birlik beraberlik ve kardeşliğin de yaşandığı bir atmosferin içerisindeyiz. Bu buluşma ile teşkilat mensuplarımızın birbirini görmesi de ayrı bir mutluluk oluşturdu. Bu seçim dönemimiz müziksiz geçecek, asrın felaketinden dolayı bir tarafımız hep yaralı deprem nedeniyle vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın  da sözüyle deprem bölgesinde yeniden inşa çalışmaları hız kesmeden devam ediyor, 1 yıl içerisinde inşa noktasında güçlü bir irade var. dedi.

Güngör: Ak Parti tüm kuşakların partisidir


14 Mayıs 2023 seçimleri önemli bir dönüm noktasıdır. Bizim için her seçim önemlidir. Bizler her seçim döneminde bir önceki seçime kıyasla kendimizi değerlendiren dinamik bir partiyiz . Toplam 40 aday adayımız mevcut. Burada  aday adayımızın temayül yoklaması gerçekleştiriliyor. Mevcut Milletvekillerimizin değerlendirilmesini genel merkezimiz gerçekleştirilecek. Denizlimizin çıkaracağı 7 milletvekili adayımız belirlenecek. Tüm aday adaylarımıza heyecanları, cesaretleri ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederim
12 kadın aday adayımız var. 20, 21 yaşında  genç adaylarımız var. Bizler gençlerin siyasette olması ile mutlu oluyoruz. Ak Parti de tüm kuşakların yer aldığını bir kez daha görmüş oluyoruz. Ak Parti tüm kuşakların partisidir.

Güngör: Cumhurbaşkanımız %55’in üzerinde bir oyla seçilecek, Ak Parti'nin Denizlide en az 4 Milletvekili olacak

Denizli’de 7 milletvekilinin, en az 4 milletvekili Ak Parti’den Denizlili hemşehrilerimizin takdiri ve destekleri ile seçilecektir. Milletimiz değerlendirmesini yapacak ve kararıyla 13. Cumhurbaşkanı olarak Sayın Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’ı seçecektir.
Cumhurbaşkanımız %55’in üzerinde bir oy ile seçilecektir. Ak Parti bundan önceki seçimde almış olduğu oy oranını daha yüksek bir çıtaya getirecektir. Milletimizin desteği ile Ak Parti destanlar yazmaya devam edecektir. İfadelerini kullandı.